News Ticker

Humberto Tan kijkt nooit naar Twan Huys

ht2

Twan Huys is al weer een tijdje bezig als vervanger van Humberto Tan bij RTL Late Night. De kijkcijfers zijn een stuk lager dan toen Humberto Tan deze talkshow presenteerde. Natuurlijk moet een nieuwe presentator de kans krijgen en de tijd om de kijkers aan het nieuwe concept te laten wennen. Een kijker, die nog niet heeft gekeken is Humberto Tan.

Humberto Tan heeft namelijk nog steeds niet naar RTL Late Night met Twan Huys gekeken. Hij vindt het nog altijd te pijnlijk om op de late avond naar RTL 4 te zappen. Dat heeft de presentator gezegd op Radio 538. Tan moet er niet aan denken om te kijken hoe zijn opvolger het doet. “Nee, joh. Dat is pijn in je buik man, dat wil ik echt niet. Dat ga ik gewoon echt niet doen. Dat is voor mij echt… Het blijft een hele tijd een wond. Je moet er ook niet te lang bij stil staan“, aldus de presentator (53).

De kijkcijfers van Huys zijn nog slechter dan die van Tan. “Co Adriaanse zei het heel mooi: ‘Je weet pas of je een goede trainer bent, als je weg bent en je je prestatie kan vergelijken met je voorganger en je opvolger.’ Dan pas kun je de relativiteit zien van wat je hebt gedaan. Als je er middenin zit niet. Zo voel ik het. Men voelde het niet zo toen ik weg ging en nu is het anders.”

Tan moest flink afkicken van RTL Late Night. “Het is echt een afkicktoestand. Jij zit nu in een machine al 21 jaar en voelt helemaal niet hoe zwaar het is wat jij doet. Nu pas ga je voelen hoe hard je werkte.”

Inmiddels is hij er weer overheen. “Ik ga straks draaien voor een programma van RTL. Dat is in de pilotfase. Het is een programma met Jessica Vallerius. Holland’s Got Talent komt er ook aan.”

Photo by congresinbeeld on Visualhunt.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1