News Ticker

Succesvolle actie tegen kinderprostitutie Lock Me Up – Free A Girl

lmuslider

In de week tegen kinderprostitutie houdt de stichting Lock Me Up – Free A Girl een landelijke actie, waarbij op bekende plekken in diverse grote steden per plek twee kooien zijn neergezet waarin vrijwilligers 12 uur gaan plaats nemen om aandacht te vragen voor deze belangrijke actie tegen kinderprostitutie. Deze misbruikte minderjarige meisjes moeten elke dag 12 uur in een kooi zitten waar mannen hun misbruiken. Tijdens deze 12 uur krijgen ze enkel een bakje rijst en wat water. Voor de rest zijn ze in de macht van hun gewetenloze pooier. Ook de vrijwilligers krijgen gedurende deze 12 uur slechts een bakje rijst en wat water.

Deze krankzinnige uitbuiterij van jonge meisjes dient zo gauw mogelijk te stoppen. Amsterdam Today steunt deze sympathieke actie en hoofdredacteur Frank Scheers is 1 van de vele vrijwilligers, die 12 uur in een kooi hebben doorgebracht.

lmu2     lmurijst

Frank Scheers: “Ik ken deze actie al lang en toen mij werd gevraagd om mee te doen heb ik ogenblikkelijk JA gezegd. Ik mocht kiezen voor een kooi bij Café Luxembourg in Amsterdam. Om 10.00 uur ben ik in de kooi gaan zitten waar ik naast een andere vrijwilligster zat, die ook in een kooi zat en om 22.00 uur mocht ik de kooi verlaten. Wel mochten we om de 2 uur even rekken en strekken en naar het toilet gaan. In de middag kreeg ik een kommetje met warme rijst en verder hebben we zoveel mogelijk passanten aangesproken om uit te leggen wat we in een kooi deden. Natuurlijk kwamen er veel toeristen langs in een stad als Amsterdam en velen waren onder de indruk van de actie. Ondertussen kreeg je 12 uur lang een beeld van hetgeen gebeurt in dit deel van Amsterdam en we waren deelgenoot van een fikse onderlinge verbale ruzie tussen twee tegelpolen inzake hetgeen zich afspeelt in het Midden-Oosten. Ook kreeg ik drie keer een negatieve uiting naar mijn hoofd geslingerd, maar dat kan gebeuren. We zaten daar voor het Goede Doel en bijna alle reactie waren positief. Ik ben blij dat ik heb meegedaan en als je wordt gevraagd om een keer mee te doen, doe dan mee. De kinderprostitutie moet de wereld uit. Doneer via deze link, alsjeblieft!

 

lmufoto

Donateurs

Om een idee van de gulle donateurs te geven, hebben we hieronder een video geplaatst en diverse foto’s in onze Photo Gallery.

Photo Gallery

lmu3     lmu4

lmu5     lmu6

lmu7     lmu8

lmu22     lmu9

lmu10     lmu11

lmu12     lmu13

lmu14     lmu15

lmu16     lmu17

lmu18     lmu19

lmu20     lmu21

Video & Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1