News Ticker

Waarom maakt Wendy van Dijk zich zorgen om haar man Erland?

Onlangs was Amsterdam Today bij de Amsterdam Marathon en zagen we Wendy van Dijk haar zoon aanmoedigen, die aan de 8 kilometer run meedeed. Wat ons opviel was dat ze onopgemaakt rond liep en dat mag natuurlijk, maar dan zie je beter hoe iemand zich voelt. Wendy had geen make-up op die iets zou kunnen verbergen. Wat zou de reden kunnen zijn?

wendy4

Verdriet

Wendy van Dijk gaat gebukt onder het verdriet om haar man Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL. Dat meldt weekblad Party. Een fotograaf van de Party zag Van Dijk zwaar vermoeid op straat lopen, met behoorlijke wallen. Het gerenommeerde showblad denkt te weten waardoor dat komt: de rel rond RTL en de rol van Galjaard hierin. Er is immers gehint op zijn ontslag. “Wendy en Erland leefden lange tijd op een grote roze wolk, maar daar zijn ze inmiddels keihard vanaf gevallen“, aldus Party.

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Kritiek

Galjaard is van alle kanten aangevallen. Vooral Angela de Jong, Johan Derksen en Youp van ‘t Hek hebben felle kritiek op hem geleverd. “Een aantal mensen heeft hun gifpijlen gericht op Erland, de man van wie Wendy zielsveel houdt“, noemt Party het.

Dat is zwaar voor Van Dijk, weet het blad. “Alle kritiek op haar grote liefde raakt Wendy in het diepst van haar hart. De pijn en zorgen zijn af te lezen van haar gezicht. Wendy gaat gebukt onder het verdriet om haar man.”

Het doet pijn

“Als dit alles wordt gezegd over de man van wie je onvoorwaardelijk houdt, dan doet dat pijn. Heel veel pijn. Het is dan ook duidelijk te zien op onze foto’s dat Wendy diep geraakt is door alle kritiek op haar echtgenoot.”

Party vindt het lief dat Van Dijk zo verdrietig is over haar man. “Erland boft maar met zo’n lieve, meelevende en zorgzame vrouw.”

Wat vindt u van deze kwestie en vindt u deze kritiek terecht of onterecht?

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Bron: Mediacourant

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1