News Ticker

Waarom maakt Wendy van Dijk zich zorgen om haar man Erland?

Onlangs was Amsterdam Today bij de Amsterdam Marathon en zagen we Wendy van Dijk haar zoon aanmoedigen, die aan de 8 kilometer run meedeed. Wat ons opviel was dat ze onopgemaakt rond liep en dat mag natuurlijk, maar dan zie je beter hoe iemand zich voelt. Wendy had geen make-up op die iets zou kunnen verbergen. Wat zou de reden kunnen zijn?

wendy4

Verdriet

Wendy van Dijk gaat gebukt onder het verdriet om haar man Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL. Dat meldt weekblad Party. Een fotograaf van de Party zag Van Dijk zwaar vermoeid op straat lopen, met behoorlijke wallen. Het gerenommeerde showblad denkt te weten waardoor dat komt: de rel rond RTL en de rol van Galjaard hierin. Er is immers gehint op zijn ontslag. “Wendy en Erland leefden lange tijd op een grote roze wolk, maar daar zijn ze inmiddels keihard vanaf gevallen“, aldus Party.

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Kritiek

Galjaard is van alle kanten aangevallen. Vooral Angela de Jong, Johan Derksen en Youp van ‘t Hek hebben felle kritiek op hem geleverd. “Een aantal mensen heeft hun gifpijlen gericht op Erland, de man van wie Wendy zielsveel houdt“, noemt Party het.

Dat is zwaar voor Van Dijk, weet het blad. “Alle kritiek op haar grote liefde raakt Wendy in het diepst van haar hart. De pijn en zorgen zijn af te lezen van haar gezicht. Wendy gaat gebukt onder het verdriet om haar man.”

Het doet pijn

“Als dit alles wordt gezegd over de man van wie je onvoorwaardelijk houdt, dan doet dat pijn. Heel veel pijn. Het is dan ook duidelijk te zien op onze foto’s dat Wendy diep geraakt is door alle kritiek op haar echtgenoot.”

Party vindt het lief dat Van Dijk zo verdrietig is over haar man. “Erland boft maar met zo’n lieve, meelevende en zorgzame vrouw.”

Wat vindt u van deze kwestie en vindt u deze kritiek terecht of onterecht?

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Bron: Mediacourant

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1