News Ticker

Butcher’s Heaven: een echte must voor de carnivoor

bslider

Butcher’s Heaven werd op 11 en 12 juni gehouden in de Centrale Hal van het Foodcenter in Amsterdam. Een carnivoren-hemel, zo was ons beloofd door chef en bewezen vleesliefhebber Julius Jaspers, die aan het roer stond van dit unieke event.

Waar het ooit draaide om aardappelen, groente en fruit, werd je het tweede weekend van juni ondergedompeld in de wereld van eerlijk vlees in al zijn veelzijdigheid. Mooie stukken gebraad, maar ook ‘vergeten’ soorten die verrassend lekker zijn. Niet teveel garnituur, geen poespas, maar puur natuur vlees in een relaxte festival sfeer.

Bekende namen

Onder andere de restaurants Ron Gastrobar, Bord’Eau, Lucas Rive, Happyhappyjoyjoy, Lute, Niven, The Roast Room, Julius bar&grill, Jord Althuizen en de Kersentuin waren van de partij. Iedere chef bereidde zijn eigen vleesspecialiteit op de Big Green Egg.

Duurzaam vlees, met respect van boer tot bord, werd bij Butcher’s Heaven aangeboden door 30 chefs en hun teams. Van lokale helden tot de absolute top uit de vaderlandse horeca, allemaal lieten ze hun eigen specialiteit proeven. Origineel, lekker en vooral betaalbaar. Daarnaast waren er workshops uitbenen en fileren, masterclasses voorvoet-achtervoet, vergeten delen en organen, wijn-, bier- en whiskeyproeverijen, International BBQ Class en nog veel meer.

Uiteraard, hoe kan het ook anders, was er ook voor muziek en ander vertier gezorgd, stroomde het bier en andere drankjes en stonden diverse terrassen opgesteld.

b1     b2

b3     b4

b5     b6

b7     b8

b9     b10

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

We speuren de wereld af naar trends op het gebied van Mode, Relatie, Beauty, Design, Health, Food, Travel en Lifestyle. Dit delen we vervolgens via al onze media met onze lezers, gebruikers, klanten en fans. Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1