News Ticker

De unieke bar van Alfred Heineken: Freddy’s Bar

fbar

Vernoemd naar de legendarische bierbrouwer Alfred “Freddy” Heineken die hier zijn vrienden ontving. Dit karakteristieke bruine café met zijn eigen pianist Tarmo Vesterbohm is dé plek waar de top van de zakenwereld zich mengt met filmsterren, politici en de Amsterdamse beau monde.

Heerlijke cocktails en sigaren

Nergens in de stad wordt er zo’n goede Bloody Mary geschonken. Er is een groot aanbod van cocktails, bieren, Cubaanse sigaren, hapjes en er is de speciale biercocktail, een hommage aan Freddy.

Direct naast het café is een klassiek fumoir waar de sigaar aficionado een selectie van de beste sigaren ter wereld tegenkomt.

 

Chairwoman of Chiarman van Freddy’s Bar

Elke derde vrijdag van de maand wordt een nieuwe Chairwoman of Chairman gekozen als ambassadrice of amnbassadeur van Freddy’s Bar. François-Leon van der Velden was de eerste Chairman. Onlangs was de nieuwe chairwoman onderneemster van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemijer en de 22-ste chairwoman werd Anne-Marie van Leggelo van het Etiquette Bureau.

Via deze link en deze link kunt u onze eerder gepubliceerde artikelen daarover lezen.

Freddy's Bar

Geopend: iedere dag van 15.00 uur tot 01.00 uur.

Video

Video

www.leurope.nl

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo credit: Amsterdam Today

Photo credit: Freddy’s Bar

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1