News Ticker

De unieke bar van Alfred Heineken: Freddy’s Bar

fbar

Vernoemd naar de legendarische bierbrouwer Alfred “Freddy” Heineken die hier zijn vrienden ontving. Dit karakteristieke bruine café met zijn eigen pianist Tarmo Vesterbohm is dé plek waar de top van de zakenwereld zich mengt met filmsterren, politici en de Amsterdamse beau monde.

Heerlijke cocktails en sigaren

Nergens in de stad wordt er zo’n goede Bloody Mary geschonken. Er is een groot aanbod van cocktails, bieren, Cubaanse sigaren, hapjes en er is de speciale biercocktail, een hommage aan Freddy.

Direct naast het café is een klassiek fumoir waar de sigaar aficionado een selectie van de beste sigaren ter wereld tegenkomt.

 

Chairwoman of Chiarman van Freddy’s Bar

Elke derde vrijdag van de maand wordt een nieuwe Chairwoman of Chairman gekozen als ambassadrice of amnbassadeur van Freddy’s Bar. François-Leon van der Velden was de eerste Chairman. Onlangs was de nieuwe chairwoman onderneemster van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemijer en de 22-ste chairwoman werd Anne-Marie van Leggelo van het Etiquette Bureau.

Via deze link en deze link kunt u onze eerder gepubliceerde artikelen daarover lezen.

Freddy's Bar

Geopend: iedere dag van 15.00 uur tot 01.00 uur.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=lzqTtx6CnGk

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Jx22vbEuAak

www.leurope.nl

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo credit: Amsterdam Today

Photo credit: Freddy’s Bar

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1