News Ticker

De Hilton Haringparty 2015 was Magnifique!

Hiltonharing

De Hollandsche Nieuwe kwam een week later, omdat de nieuwe haring een vetgehalte van minimaal 16% moet hebben, maar het was het wachten waard. De 700 uitgenodigde gasten voor de belangrijkste netwerkparty van het jaar, de Hilton Haringparty, kwamen vol verwachting naar het prachtige Hilton Hotel in Amsterdam en werden getrakteerd op een perfect georganiseerd netwerkevent.

Hilton Haringparty

h2

De Hilton Haringparty is de ontmoetingsplek voor aansprekende partijen uit de samenleving. De directie van het Hilton had kosten nog moeite bespaard om haar gasten, die afkomstig zijn van maatschappelijke organisaties, de kunst- en cultuur- en entertainmentsector en de zakenwereld, en samen het unieke karakter vormen van de Hilton Haringparty, een aangename tijd te bezorgen.

Om de gasten in de sfeer te brengen, stond bij de ingang de bekende accordeonist André Vrolijk op zijn accordeon de mooiste Amsterdamse liedjes te spelen. André speelt onder andere al 10 jaar bij de Toppers tijdens hun concerten en is getalenteerd musicus.

Nadat men het terras van het Hilton was opgelopen, werd men een glaasje champagne aangeboden. Vervolgens kon men genieten van de heerlijke ambiance en genieten van de prachtige tuin. In de tuin stonden diverse haringkarren opgesteld en stonden op diverse plekken lieftallige dames klaar om een korenwijntje in te schenken.

Video van het aan wal brengen van de haring

De haringparty begon om 18.00 uur en om 18.45 uur werd de haring verwacht. Zoals gebruikelijk zou de Hollandsche Nieuwe op een spectaculaire wijze via het water aan land gebracht worden. Dit keer zouden 3 parachutisten de zilte lekkernij vanuit de lucht komen brengen. Echter door de harde wind kon dit niet plaatsvinden en brachten de 3 parachutisten per boot het tonnetje met haring aan wal. Via deze link kunt u de video bekijken, waarbij de haring aan wal wordt gebracht.

Alessio Colavecchio

h1

Nadat het tonnetje met haring, waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel aan wal was gebracht en alle fotografen dit moment op de gevoelige plaat vastlegden, mocht de directeur van het Hilton, de heer Alessio Colavecchio, de eerste haring proeven. Direct daarna werd de verse haring door allerlei prachtig geklede dames gepresenteerd aan de gasten, die zich de lekkernij goed lieten smaken. De haring werd door de meesten gehapt met het hoofd naar achteren, maar ook was de haring in stukjes gesneden verkrijgbaar.

Ondertussen liepen zeer vriendelijke obers rond met smaakvolle witte en rode wijn en ook met heerlijke rosé. Bij diverse plekken kon men bovendien een glaasje korenwijn nemen om de haring te begeleiden. De korenwijn was in diverse smaken te verkrijgen. De ene smaak was wat milder dan de andere. Tevens had het Hilton een kaasboer uitgenodigd, die heerlijke kaas had waarvan men kon proeven. Zo had hij niet alleen kaas om te proeven, maar ook een bakje met gazpacho met reepjes kaas erin. Heel lekker.

Roberto Payer

h3

De haringparty wordt altijd geopend door de heer Roberto Payer. Hij is Cluster General manager van het Hilton Amsterdam en het Waldorf Astoria Amsterdam. Roberto Payer was echter voor zaken in het buitenland en kon niet aanwezig zijn in persoon. Toch heeft hij de haringparty kunnen openen en dat ging via de telefoon. De heer Alessio Colavecchio  had Roberto Payer aan de telefoon en via de microfoon kon iedereen de toespraak van Roberto horen. Het speet hem om niet aanwezig te zijn, maar hij sprak de wens uit dat iedereen veel plezier zou beleven aan de haringparty.

Nadat de haringparty officeel door Roberto Payer was geopend, zag je hoe de gasten zich culinair lieten verwennen door het professionele personeel van het Hilton. De haringen werden genuttigd met een lekker glaasje, maar ook voor de gasten, die geen haring eten was gezorgd. Aan de oostkant van de tuin was een ruimte ingericht waar men allerlei lekker eten kon opscheppen via een lopend buffet. Heerlijke gebakken vis met aardappelpuree, maar ook lekkere gehaktballen waren te verkrijgen. Prima geregeld allemaal.

Netwerken

netwerken

Ondertussen werd er flink genetwerkt en werden nieuwe contacten gemaakt. De visitekaartjes werden regelmatig uitgewisseld en werd geluisterd naar elkaars verhaal. Het netwerken is een belangrijk onderdeel van deze gezellige haringparty en netwerken werd volop gedaan.

Naast vele zakenlieden waren ook diverse mensen uit de kunst-  entertainmentwereld aanwezig. Zo zagen we de heer Fentener van Vlissingen in een aangenaam gesprek met de heer Zadelhoff en zat Thomas Lepeltak van Stan Huygens Journaal gezellig met Henk van der Meijden te praten. Harry Mens zagen we in gesprek met Martijn Koolhoven en de charmante Marijke Helwegen genoot van de aandacht, die ze kreeg en was samen met John Kamerbeek.

Alice Zegerius van Beverly Beethoven was aanwezig met haar man Michael en vertelde over haar fraaie modezaak op het Gelderlandplein. Alice is voorzitster van de winkeliersvereniging van het Gelderlandplein en vertelde over de ambitieuze plannen van dit bekende winkelcentrum in Buitenveldert.

Hoe heurt het?

h5

De cameraploeg van het bekende tv-programma “Hoe heurt het?” was aanwezig om diverse interessante personen te interviewen. Zo werd de in een prachtige gele jurk geklede Anne-Marie van Leggelo geinterviewd. Zij is eigenaresse van het Etiquette Bureau dat zich richt op goede omgangsvormen en welke indruk men kan achterlaten als men de etiquette op de juiste manier hanteert.

Zanger en entertainer Aristakis Jessayan was aanwezig met zijn zakenpartner. Aristakis houdt zich naast zijn werk als musicus ook bezig met een kledinglijn onder de naam “Charisma”. Kunstenares Sylvia Monique uit Amsterdam vertelde over haar unieke kunstwerken en modeontwerpster Sheila de Vries kwam vele bekenden tegen. Erieke Kuitert en Francois-Leon van der Velden van Glamourland waren aanwezig en Erieke vertelde dat ze naar het CHIO in Rotterdam ging om daar verslag van het grootse paardenevenement te gaan doen. Verslaggever Frank Awick van AT5 liep rond, maar dit keer zonder cameraploeg en Cees Cornelis kwam vanuit ’t Gooi over om te netwerken. Acteur Ernst Zeelenberg genoot van de haringparty en sprak met vele bezoekers.

Projctontwikkelaar Jim van Doorn stond gezellig met vier dames van Booking.com te praten over hoe leuk de haringparty wel niet is en “MrWheels” Floris FC Wyers was in gezelschap van Dennis van der Zande, Marco Juffermans, Karin Starreveld, Romy Lange, Bob Oostelbos en Ruben Alexander Katee. Ook Johny Heuckenroth, de broer van Gordon, kwam genieten van de verse haring. Zo hebben we vele leuke gasten zien genieten van de exclusieve Hilton Haringparty 2015.

Versvishandel Jan van As

De haring is geleverd door versvishandel Jan van As uit Amsterdam. Jan van As heeft al eerder de heerlijke haring geleverd aan het Hilton en ook nu stonden zijn medewerkers klaar om de verse haring te bereiden voor de gasten. De vrouw en zoon van Jan van As waren aanwezig om mee te helpen en stonden bij de viskraam bij de ingang van het terras.

janvanas

De Hilton Haringparty was een groot succes. Iedereen ging om 21.30 uur met een grote glimlach naar huis of ging nog even wat drinken in de bar van het Hilton. De sfeer zat er goed in en het Hilton en de organisatie heeft prima werk afgeleverd en hun naam eer aangedaan als organisator van het meest spraakmakende haringparty in Nederland.

Hieronder treft u een aantal foto’s van de Hilton Haringparty 2015

De foto’s zijn gemaakt door Frank Scheers van Amsterdam Today.

h1     h2

h6     h7

h8     h9

h10         h11         h12

h13     h14

h15     h16

h12     h1

h2     h4

h17     h18

h19     h20

h21     h22

h23     h24

h25     h26

team     h28

h3     h41

h29     h42

h24     h25

h15     h40

h35     h43

h28     h27

Video

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1