News Ticker

PIXI viert de lente met Pop Up Store in de 9 Straatjes

pixi

Onder de noemer ‘PIXI’s Biggest Launch ever’, lanceert het populaire merk maar liefst 80 nieuwe producten. De voorjaarscollectie bestaat uit skin care, make up en zelfs body-producten boordevol krachtige vitamines en plantaardige ingrediënten, die de huid voorzien van de befaamde PIXI Glow. PIXI nodigt iedereen uit om de nieuwe producten zelf te ervaren en kennis te maken met de ‘looks’ van deze lente in de PIXI Pop Up. Deze opent de deuren van dinsdag 26 maart t/m zondag 31 maart aan de Huidenstraat 13 in de Amsterdamse 9 Straatjes.

De ongekende assortimentsuitbreiding is gelijk verdeeld over alle categorieën. De make up-collectie wordt uitgebreid met een waaier aan nieuwe kleuren en prachtige paletten. Rondom de populairste skin care-producten zijn complete collecties gevormd. Zo bestaat de Glow-lijn straks uit de populaire Glow Tonic, de Glow Tonic Cleansing Gel, de pHenomenal Lotion, het Glow Tonic Serum en de On-the-Glow Moisture Stick voor onderweg.

In de PIXI Pop Up kan iedereen alle producten zien en uitproberen of advies vragen aan één van de PIXI Make Up Artists. Daarnaast worden er elke dag rijks gevulde goodiebags en ‘limited editons’ weg gegeven.

De openingstijden van de Pop Up zijn: 
Dinsdag 26 maart 13 – 18 uur
Woensdag 27 maart 10 – 18 uur
Donderdag 28 maart 10 – 21 uur
Vrijdag 29 maart 10 – 18 uur
Zaterdag 30 maart 10 – 18 uur
Zondag 31 maart 10 – 17 uur

Adres:
Huidenstraat 13
9 Straatjes in Amsterdam

Over PIXI
PIXI founder Petra Strand is een Zweedse make up artist die op 18-jarige leeftijd verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk. In 1999 startte zij het merk en een flagship boutique in London. Petra wil vrouwen met een druk bestaan in staat stellen het mooiste uit zichzelf te halen in minder dan 5 minuten. Nog steeds is zij de drijvende kracht achter het merk en elke innovatie. Zij creëert formules die verrijkt zijn met botanische en innovatieve ingrediënten die de huid verzorgen. De grote doorbraak kwam met de Glow Tonic: ‘a miracle-in-a-bottle for glowing skin’. De formule bleef lange tijd het best bewaarde beauty-geheim, totdat het werd opgepikt door invloedrijke bloggers en uitgroeide tot een wereldwijde sensatie.

Bron: Prins PR

Photo & video credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1