News Ticker

PIXI viert de lente met Pop Up Store in de 9 Straatjes

pixi

Onder de noemer ‘PIXI’s Biggest Launch ever’, lanceert het populaire merk maar liefst 80 nieuwe producten. De voorjaarscollectie bestaat uit skin care, make up en zelfs body-producten boordevol krachtige vitamines en plantaardige ingrediënten, die de huid voorzien van de befaamde PIXI Glow. PIXI nodigt iedereen uit om de nieuwe producten zelf te ervaren en kennis te maken met de ‘looks’ van deze lente in de PIXI Pop Up. Deze opent de deuren van dinsdag 26 maart t/m zondag 31 maart aan de Huidenstraat 13 in de Amsterdamse 9 Straatjes.

De ongekende assortimentsuitbreiding is gelijk verdeeld over alle categorieën. De make up-collectie wordt uitgebreid met een waaier aan nieuwe kleuren en prachtige paletten. Rondom de populairste skin care-producten zijn complete collecties gevormd. Zo bestaat de Glow-lijn straks uit de populaire Glow Tonic, de Glow Tonic Cleansing Gel, de pHenomenal Lotion, het Glow Tonic Serum en de On-the-Glow Moisture Stick voor onderweg.

In de PIXI Pop Up kan iedereen alle producten zien en uitproberen of advies vragen aan één van de PIXI Make Up Artists. Daarnaast worden er elke dag rijks gevulde goodiebags en ‘limited editons’ weg gegeven.

De openingstijden van de Pop Up zijn: 
Dinsdag 26 maart 13 – 18 uur
Woensdag 27 maart 10 – 18 uur
Donderdag 28 maart 10 – 21 uur
Vrijdag 29 maart 10 – 18 uur
Zaterdag 30 maart 10 – 18 uur
Zondag 31 maart 10 – 17 uur

Adres:
Huidenstraat 13
9 Straatjes in Amsterdam

Over PIXI
PIXI founder Petra Strand is een Zweedse make up artist die op 18-jarige leeftijd verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk. In 1999 startte zij het merk en een flagship boutique in London. Petra wil vrouwen met een druk bestaan in staat stellen het mooiste uit zichzelf te halen in minder dan 5 minuten. Nog steeds is zij de drijvende kracht achter het merk en elke innovatie. Zij creëert formules die verrijkt zijn met botanische en innovatieve ingrediënten die de huid verzorgen. De grote doorbraak kwam met de Glow Tonic: ‘a miracle-in-a-bottle for glowing skin’. De formule bleef lange tijd het best bewaarde beauty-geheim, totdat het werd opgepikt door invloedrijke bloggers en uitgroeide tot een wereldwijde sensatie.

Bron: Prins PR

Photo & video credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1