News Ticker

Eva Jinek scoorde flink met Patricia Paay

evajinek2

Patricia Paay had Eva Jinek uitgekozen om haar verhaal te doen, omdat ze een vrouw is. Eva was daar zeker blij mee, want ze haalde hele hoge kijkcijfers met het verhaal van Patricia Paay omtrend haar plassexfilmpje.

1,610 miljoen kijkers

Het interview van Eva Jinek met Patricia Paay, afgelopen dinsdag in Jinek, trok namelijk op het hoogtepunt, om 23.36 uur, maar liefst 1,610 miljoen kijkers. Dat is aanzienlijk hoger dan het uitzendingsgemiddelde dat eerder bekend werd: 1,425 miljoen kijkers. Dat heeft kijkcijferexpert René van Dammen van de NPO laten weten. De op een na hoogste piek bereikte Jinek op 31 januari om 23.18 uur, tijdens het onderdeel Jinek Op Campagne: GroenLinks. Daar keken 1,250 miljoen mensen naar.

Top 3

De top drie van meest bekeken Jinek-momenten ooit wordt afgesloten door de uitzending van 8 februari. Om 23.40 uur, tijdens het onderdeel waarin Jort Kelder het archief induikt en fragmenten van oude politici toont, keken er 1,195 miljoen mensen.

Eva gaat goed

Het gaat beter dan ooit met Jinek, onderschrijft Van Dammen. “Niet eerder had Jinek zoveel kijkers als de afgelopen anderhalve maand.​ Sinds de eerste aflevering op 2 januari keken er gemiddeld 937.000 mensen naar de late avond talkshow van KRO-NCRV.”

Van Dammen vindt Jinek dit seizoen erg sterk: “Dit wordt onderbouwd met de waardering van de kijkers: een mooie 7,5. Ook komt dit mede door de altijd vrolijke uitstraling en positieve benadering van Eva. Vanaf aflevering één straalt ze uit dat ze er ongelofelijk veel zin in heeft.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Verkiezingen

“Daarnaast heeft Eva natuurlijk ook geluk met de aanstaande verkiezingen. Dit zie je terug in onder andere de top 3 waar twee goed bekeken politieke items in staan: politiek doet het goed in Jinek.”

 

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1