News Ticker

Ursula van Zantvliet Rozemeijer nieuwe chairwoman Freddy’s Bar

uzrslider

Met deze prachtige uitnodiging van Hotel de l’Europe begon het afwachten, want de uitnodiging kregen we al in december 2016. Zoals u in de uitnodiging kunt lezen, wordt elke maand op de derde vrijdag van de maand een nieuwe chairman of chairwoman gekozen, die een maand lang de prestigieuze titel van Ambassadeur of Ambassadrice van Freddy’s Bar mag voeren.

ursula

Niet iedereen komt daar voor in aanmerking, want je dient een ondernemende persoon te zijn, die een warm hart toedraagt aan Freddy Heineken en de exclusieve uitstraling van Freddy’s Bar kan uitdragen.

Diverse chairmen en chairwomen uit het verleden zijn onder andere de eerste chairman van Freddy’s Bar en directeur van Dutch Global Media François-Leon van der Velden, visagist Marc Lubach, cosmetisch arts Annebeth Kroeskop en tophockeyster Ellen Hoog.

Ellen Hoog zou tijdens de sfeervolle gebeurtenis haar titel aan Ursula overdragen, maar zij was echter verhinderd vanwege haar sport.

MeerBusiness Amsterdam

Ursula is samen met haar echtgenoot Dimitri eigenaar van MeerBusiness Amsterdam. Ursula: Onze naam MeerBusiness Amsterdam dekt volgens ons prima de lading. Wij zetten ons in om bedrijfsactiviteiten in en om Amsterdam positief te beïnvloeden. In het kader van het stimuleren van het zakenleven, het ondernemerschap en het verbinden van de praktische wetenschap en de semi-overheid met het bedrijfsleven in de metropoolregio Amsterdam reiken wij sinds 2010 de Amsterdam Business Award uit op een gala avond georganiseerd door amsterdam.meerbusiness.nl. Hét nieuwe Maatschappelijke platform voor ondernemers en managers uit de regio. De prijs is een initiatief van MeerBusiness Amsterdam ondersteund door De Telegraaf, SPITS, Kamer van Koophandel Amsterdam, de Rabobank Amsterdam, Jan Accountants en Belastingadviseurs, Van Diepen van de Kroef advocaten en de Vrije Universiteit. De Telegraaf stelt aan de winnaar een mediapakket ter beschikking ter waarde van €25.000,-. De Amsterdam Business Award is hiermee een prachtige mogelijkheid om de doelen van de universiteiten, de (semi-) overheden en het Amsterdamse bedrijfsleven te verenigen en voor de deelnemende sponsoren om een grote doelgroep te bereiken via de cross mediale exposure.”

Amsterdam Business Inspiration

Ursula en Dimitri organiseren elk jaar de Amsterdam Business Inspiration in de Beurs van Berlage. Via deze link, deze link en deze link kunt  u onze eerder gepubliceerde artikelen hierover inzien.

Traditie

uzr31

De traditie bij de overdracht is dat de vorige titelhoudster-of houder een sigarendoosje overdraagt aan de nieuwe titelhouder-of houdster in de aanwezigheid van vorige chairmen en chairwomen. Daarbij wordt van hun een foto gemaakt op de befaamde trap met de rode bekleding. In dit geval waren naast Ursula van Zantvliet Rozemeijer aanwezig Annebeth Kroeskop, François-Leon van der Velden en Marc Lubach. In het midden bovenin staat Alexander Bakker. Hij is de Associate Director of Sales van Hotel de l’Europe.

Vervolgens dient een foto gemaakt te worden, waarbij de nieuwe chairman of chairwoman op de foto staat met een glas Heinekenbier of met een sigaar. Dit als eerbetoon aan Freddy Heineken. Deze foto komt in Freddy’s Bar te hangen bij het schilderij van Freddy Heineken.

De organisatie

Alexander Bakker stond er niet alleen voor. De drie charmante dames onder op de foto hebben zich vakkundig bezig gehouden met het organiseren van dit aantrekkelijke private event en dat was te merken aan de vele gasten, die perfect werden verzorgd, flink aan het netwerken waren en met een tevreden gevoel huiswaarts gingen.

uzr32     uzr21

Zoals gezegd werd het bijzonder gezellige private event bezocht door vele genodigden. We kunnen niet iedereen noemen, maar we kwamen de volgende entrepreneurs tegen. Galleriehouder Tertius Xavier van Oosthuizen, John Brouwer van Brouwer Company (John is de derde generatie), Selma Duinkerken van Tubino Kokerrokken, Marc Kooiman van Miinto en zijn elegante vriendin Hayet. Zij is klustermanager bij modebedrijf WE. Ook kwamen we Crystell Paez van Auren tegen, Boryana de Haan van Marcon Medical, Dick Kouwenhoven van Sinck&Ko gietvloeren B.V., Frans Razoux Schultz van Ines van Feet Factor Health & Beauty Care, Eveliene Witjes van Expat-Relocation Services, Martin Kramer van The Flexible Sourcing Partner, Chris van Luxemburg van Pakkend, Tessa Deurloo, fotograaf Martin van Os, Namir en Nidal Elkoury van BBRIL B.V. en nog vele anderen.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

De ontvangst

Na de binnenkomst werden de genodigden ontvangen met een heerlijk glas champagne. Vervolgens speelde de van oorsprong Armeense rasentertainer Aristakis Jessayan het nummer “She” van Charles Aznavour (ook een Armeniër) aan de vleugel en vertelde hij de toehoorders over zijn enthousiaste manier van ondernemen en over zijn ups en downs. Binnenkort start hij met zijn theatertoer in Amersfoort.

De toespraak

In Freddy’s Bar kreeg de smaakvol geklede chairwoman Ursula het woord. In de onderstaande video kunt u haar toespraak zien en horen.

Om u een gevoel te geven alsof u zelf aanwezig was, hebben wij diverse foto’s voor u geplaatst in de onderstaande photo gallery.

Photo Gallery

uzr5     uzr2

uzr4     uzr6

uzr1     uzr3

uzr7     uzr8

uzr9     uzr10

uzr11     uzr12

uzr13     uzr14

uzr15     uzr16

uzr17     uzr18

uzr19     uzr36

uzr22     uzr23

uzr24     uzr25

uzr26     uzr27

uzr28     uzr29

uzr30     uzr33

uzr34     uzr35

uzr37

del'europe

Photo credits: Amsterdam Today

Video credit: Amsterdam Today

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1