News Ticker

“Flesje wijn voor thuis” en nog méér voordeel bij Het Amsterdamse Proeflokaal

flesje

Het Amsterdamse Proeflokaal verwent haar gasten graag en daarom treft u in dit artikel enkele leuke aanbiedingen op gastronomisch gebied, maar ook op het gebied van relaxed kunnen loungen met uw partner of familie en vrienden op de eerste verdieping of het kunnen werken als u een flexplek nodig hebt. WiFi is aanwezig.

Kom gezellig langs en op www.hetamsterdamseproeflokaal.nl kunt u alvast alles lezen over het heerlijke en uitgebreide aanbod op culinair gebied bij dit prachtige nieuwe horeca-etablissement dat aan het vernieuwde Stadionplein ligt en waar twee grote terrassen aanwezig zijn, zodat u buiten kunt dineren indien u dat wenst.Flesje wijn voor thuis als u reserveert

Als u bij Het Amsterdamse Proeflokaal vooraf reserveert voor een diner vanaf 2 personen krijgt u een flesje wijn mee voor thuis, nadat u hebt gedineerd. Vertel bij uw reservering dat u gebruikt maakt van de actie “Flesje voor thuis”. De flyer kunt u eventueel hier downloaden en printen of een screenshot ervan maken en deze laten zien als u komt dineren.

Deze leuke actie is geldig tot en met 30 juni en zolang de voorraad strekt.

Reserveer dus nu snel via www.hetamsterdamseproeflokaal.nl/reserveren of bel 020-303 14 22.

flesje1

Parkeerkaart: eerste uur gratis parkeren

 

hap100

Indien u bij Het Amsterdamse Proeflokaal iets hebt genuttigd en u had uw auto in de parkeergarage onder het Stadionplein geparkeerd, dan krijgt u het eerste uur gratis. U krijgt uw uitrijkaart, nadat u uw parkeerkaart hebt gegeven aan iemand van de bediening en u vervolgens hebt afgerekend. Een sympathieke geste.

Comfortabel loungen of werken op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn diverse ruimtes waar u kunt plaats nemen om te loungen met uw partner, familie of vrienden. Deze ruimtes zijn tevens prima werkplekken voor personen, die een flexibele werkplek nodig hebben. WiFi is aanwezig.

U hoeft niet te reserveren. Indien de plekken beschikbaar zijn, kunt u gebruik maken van deze accommodaties. U hoeft alleen de door u gebruikte consumpties af te rekenen.

Comfortabel loungen of werken. Het kan allemaal bij Het Amsterdamse Proeflokaal!

flex1

flex2

flex3

Informatie

Het Amsterdamse Proeflokaal

Stadionplein 300

1076 CK Amsterdam

020 – 303 14 22

www.hetamsterdamseproeflokaal.nl

info@hetamsterdamseproeflokaal.nl

Photo credits: Het Amsterdamse Proeflokaal / Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1