News Ticker

Verstappen grijpt winst op Zandvoort

Zandvoort gaat uit zijn dak

In een oranje gekleurd Zandvoort liet Max zich niet piepelen door de tandem van Mercedes, voor eigen volk greep hij zijn eerste thuiszege én de leiding in het wereldkampioenschap. In het hol van de leeuw was Lewis Hamilton ongetwijfeld van plan om de ‘Koning van Zandvoort’ te kwellen maar een gevaar was hij nooit.

We hebben te vroeg gebluft. Dit lijkt niet op een voordeel, ik ga het niet halen op deze banden

En is hij al ergens over aan het klagen? Vroeg Verstappen aan zijn engineer, toen er nog acht rondjes gereden moesten worden. Zijn banden beginnen te slijten, was het antwoord dat hij wilde horen. Bottas greep in de voorlaatste raceronde bijna het extra WK-punt door tegen het verzoek van zijn team in de snelste ronde te klokken. Op de klanken van Tiësto, was het Formule 1-publiek al lang en breed aan het dansen.

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1