News Ticker

Estelle Cruijff is afgelopen zaterdag mishandeld en beroofd

tsslider

Drie laffe misdadigers hebben de sympathieke Estelle Cruijff zaterdag beroofd en mishandeld in Amsterdam. De beroving ging gepaard met veel geweld en Estelle is heel aangedaan door dit verschrikkelijke voorval.

Aangezien de politie druk bezig is met het onderzoek is verder nog weinig bekend over de omstandigheden en waar het zich precies afspeelde. Ook is onbekend welke verwondingen Estelle heeft en welke dingen geroofd zijn.

We wensen Estelle veel beterschap en we gaan ervan uit dat de politie deze lafhartige berovers gauw kunnen opsporen en in de cel kunnen opsluiten, aangezien in Amsterdam veel cameratoezicht is en wellicht beelden van de beroving en mishandeling beschikbaar komen of beschikbaar zijn.

Zodra we meer weten, zullen we hier melding van maken.

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1