News Ticker

John de Mol: “Amerika wil geen the Voice Kids en geen the Voice Senior”

jdm

In Nederland zijn the Voice Kids en the Voice Senior hele populaire tv-programma’s als spin-offs van the Voice. Deze twee aanvullingen op the Voice zijn vanzelfsprekend, want waarom zouden we ons beperken tot alleen Voices van mensen tussen de 20 en 45 jaar is de gedachte van de producers van the Voice. Zulke spin-offs zie je ook bij de populaire culinaire tv-programma’s. Het is een bekend verschijnsel in tv-land.

Het lukt John de Mol echter niet om de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior te verkopen aan de Verenigde Staten. Zij houden namelijk halsstarrig vast aan zo veel mogelijk The Voice. Dat vertelde de mediatycoon vrijdagavond in RTL Late Night. De Mol heeft The Voice Senior al aan vele landen verkocht, maar Amerika zit daar niet bij.

John de Mol: “The Voice Senior is nu verkocht aan tien landen. Daar zit Amerika nog niet bij. Ook The Voice Kids is niet aan een Amerikaans network verkocht.”

Waarom is dat?

John de Mol: “In Amerika doen ze sinds de start van The Voice twee series per jaar. Dat is echt Amerikaans: als het een hit is, melken ze het uit tot de laatste druppel. Dat betekent dat er bij NBC gewoon geen ruimte is. Ik probeer ze er al een hele tijd van te overtuigen om één serie Voice in te ruilen voor The Voice Kids en dan nu in combinatie met The Voice Senior.”

Photo by Marco Raaphorst on Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1