News Ticker

Met wie had koningin Máxima voor haar huwelijk een knipperlichtrelatie?

maxima

Voordat koningin Máxima haar prins zonder het witte paard had leren kennen, had ze een enkele relatie gehad, zoals met haar Argentijnse ex-vriendje Tiziano Iachetti. Dit was haar eerste serieuze relatie, met wie ze het nachtleven in Buenos Aires ontdekte. Vervolgens had ze een anoniem bestaan in New York waar ze bij een bank werkte. Ze woonde toen samen met een man, die ze had leren kennen op een feestje van haar vriendin Cynthia Kaufman.

Stormachtige relatie

Volgens een insider hadden ze een heftige relatie, waarbij diverse ruzies voor kwamen, maar ze maakten het altijd weer goed. Deze man, zijn naam is Dieter Zimmerman, heeft haar enorm geholpen bij haar overstap van de bank HSBC naar de Dresdner Bank.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Samenwonen

Slechts nadat ze elkaar 1 maand kenden, zijn ze gaan samenwonen. Dat kwam deels omdat ze samen de hoge huur konden voldoen, want New York is nogal prijzig qua huur. Dieter werkte in New York als graficus bij een Zweeds advertentie-en reclamebureau.

Willem Alexander

Máxima is twee keer naar haar ouders in Buenos Aires gegaan met Dieter. De wat afstandelijke Dieter was niet haar grote liefde. Nadat ze haar relatie met Dieter had verbroken, werd Máxima door Cynthia dit keer aan een Hollandse prins voorgesteld. Willem Alexander bleek wel haar grote liefde en Nederland mag trots zijn op ons mooie koninklijke paar.

Bron: Beaumonde

 

Photo credit: joosteto via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1