News Ticker

Maximaal uw huidveroudering vertragen? Dat kan o.b.v. uw eigen DNA!

iddnafotohoed

Welkom bij Executive Business en mijn iDDNA®, het Zwitserse wetenschappelijke leeftijd managementsysteem dat speciaal ontworpen is voor u. Maak kennis met het meest revolutionaire lifestyle managementsysteem van de wereld waarmee u alle elementen van uw persoonlijke leven kunt plannen en beheren op basis van uw eigen DNA: gezondheid, wellness, lichaam, huid en levensstijl. iDDNA® zegt het al: het gaat om de iD, de identiteit, van uw DNA.

Uw DNA en Kunstmatige Intelligentie

Maak kennis met iDDNA®. Het is ’s werelds meest revolutionaire lifestyle managementsysteem dat op DNA gebaseerde wetenschappelijke innovatie combineert met de meest moderne mobiele intelligentie. iDDNA® levert namelijk een App met Kunstmatige Intelligentie die elke keer weer leert van uw lifestyle en u voortdurend Skin Care en voedingsadviezen geeft op basis van uw lifestyle.

iddnafoto1

Gezondheid

Gezondheid is van het grootste belang. Deskundigen van wereldklasse hebben een gepersonaliseerd ultra-premium gezondheid & wellness programma voor u ontwikkeld en geproduceerd, zodat u uw doelstellingen effectiever kunt behalen door gebruik te maken van een digitale conciërge, een App, met Kunstmatige Intelligentie op uw telefoon, waarbij u real-time proactieve ondersteuning krijgt over uw lifestyle. Dat is ongeëvenaard.

Ontdek daarom iDDNA® Skin Care, het unieke huidverzorgingssyteem dat gebaseerd is op uw persoonlijke DNA.

 

iddnaleontine

Persoonlijke wellness-coaching

iDDNA® maakt gebruik van het grootste DTC levensstijl genetica panel voor het ontwerpen van op maat gemaakte persoonlijke Skin Care behandelingen en lifestyle-adviezen gebaseerd op uw eigen DNA-leeftijd, uw biologische leeftijd, een gestructureerde indicator gemaakt van telomeren NAD +, Sirtuins, chronische ontsteking, NRF2 en DNA Methylation gegevensanalyse.

iddnafoto

Alles is gericht op op maat gemaakte biologisch actieve behandelingen en gepersonaliseerde voeding. Geen medicijnen worden gebruikt. Bovendien maakt u gebruik van gepersonaliseerde oefening en trainingsprogramma’s en een slim levensstijl managementsysteem ter dekking van alle dimensies van de veroudering dat gericht is op:

  • Voeding
  • Wellness (Stress/Slaap)
  • Fitness & Sport
  • Huid & Haar
  • Sexuele Wellness & Vruchtbaarheid
  • Hormonen
  • Mentale Focus
  • Vitaliteit & Lange Levensverwachting

Hebt u ooit gedacht hoe mooi en fantastisch het zou zijn als u een persoonlijke gezondheid & lifestyle coach in de palm van uw hand had? U kunt deze App nu verkrijgen. Mijn iDDNA® personaliseert uw gezondheid en uw levensstijl met ’s werelds beste innovatieve formules en koppelt deze met de revolutionaire Digitale Conciërge-App dat u een gezondere levensstijl oplevert.

iDDNA® anti-aging luxe huidverzorging

Wilt u een gezonde en een stralend uitziende huid hebben? Mijn iDDNA® maakt Skin Care producten die gemaakt zijn op basis van uw DNA en tevens exclusief gepersonaliseerd is met de unieke behoeften van uw eigen huid en uw eigen biomarkers. We hebben allemaal verschillende huidtypes. Wat werkt voor veel mensen hoeft niet ook voor u te werken. Experts van iDDNA® produceren een all-in-one anti-aging systeem dat gebaseerd is op uw unieke biomarkers, zodat u een gezonde en prachtig uitziende huid krijgt.

Directeur van iDDNA® Nederland Bibi Mohamed: “Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken, krijgt u de beschikking over een hoogwaardige iDDNA® App. In deze App zit Kunstmatige Intelligentie die continu uw lifestyle analyseert, hiervan leert en adviezen bijstelt. Bij het intakegesprek wordt uitgelegd hoe u via deze App een selfie kunt maken. De selfie dient u zonder make-up op te maken. Deze selfie wordt vervolgens door de App direct geanalyseerd om te onderzoeken in welke conditie uw huid verkeert. Denk hierbij aan zonneschade, rimpels, droogtelijnen, acne ec cetera. Tevens onderzoekt de App op welke locatie u bent en neemt in de analyse deze omgevingsfactoren mee in haar berekening. Omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling, veel of weinig zon, temperatuur en dergelijke hebben veel invloed op de huid. Door regelmatig een nieuwe selfie te maken, leert de App continu van hoe u leeft, in wat voor omgeving u leeft en welke invloed dat heeft op uw huid. De App kan daardoor 24/7 actueel advies blijven geven en hoe vaker u een selfie maakt des te meer leert de App over uw huid met het bijbehorende maatadvies over uw lifestyle. De App is makkelijk in gebruik en simpel. Een kind kan de was doen!”

bibi3

Bibi Mohamed: “Belangrijk om te weten is dat onze unieke vorm van Skin Care heel goed is te combineren met bijvoorbeeld een botoxbehandeling. Zelf raden wij aan om op een natuurlijke en wetenschappelijke manier aan Skin Care te doen, maar indien men onze hightech methode van Skin Care hiermee wil combineren, dan is dat geen probleem.”

Intakegesprek

Bij de iDDNA® provider of bij u thuis wordt een intakegesprek gehouden waar u volledig wordt geïnformeerd en u uw vragen kunt stellen. Wanneer u van start gaat met het iDDNA® Anti-Aging Skin Care programma wordt begonnen met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van uw huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten). Het enige wat van u gevraagd wordt, is om 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA® in de staat Georgia, USA met uw persoonlijke SLS-code, want het DNA-onderzoek geschiedt volledig anoniem. Alleen uw provider kent deze SLS-code en de bijbehorende naam. Geheimhouding is gewaarborgd. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport.

Tijdens het bepalen van uw eigen DNA worden voor een optimaal resultaat meer dan 820.000 genen getest en 1592 Biomarkers geanalyseerd. Ruim voldoende dus om een zeer complete analyse te maken van o.a. de vochthuishouding van uw huid, het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte, pigmentatie, bescherming tegen vrije radicalen, dermatologische aandoeningen, aanleg voor het vormen van rimpels, vroegtijdige collageen afbreuk, levensduur van cellen en lichtgevoeligheid.

Uitgebreid rapport

Nadat het DNA onderzoek is afgerond, wordt een zeer uitgebreid rapport voor u opgesteld met meer dan 50 pagina’s. In dit rapport staan alle aanbevelingen voor optimale verzorging van uw huid evenals persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot leefgewoonten en voeding. Vervolgens worden in Zwitserland uw gepersonaliseerde verzorgingsproducten samengesteld door Suisse Life Science. Uw persoonlijke Skin Care producten zijn gemaakt uit ingrediënten, die over de gehele wereld uitgezocht worden om de beste kwaliteit te bereiken en te garanderen. Omdat de producten uiterst effectief werken, zijn ze niet heel lang houdbaar zoals bij gewone crèmes. Gemiddeld leveren de Skin Care producten van iDDNA® gedurende 4 maanden de hoogste effectiviteit. U gebruikt zelf elke set gepersonaliseerde Skin Care producten ongeveer 2 maanden. Daarna kunt u een nieuwe set voor 2 maanden bestellen, die iets aangepast kan zijn op basis van wat de App aangeeft over uw huid en lifestyle. Vergelijk het met een Formule 1 auto. Deze racewagen moet gedurende een wedstrijd op het hoogste niveau presteren en voor een nieuwe wedstrijd wordt deze bolide altijd opnieuw tot perfectie afgesteld. Zo is het ook met de geavanceerde iDDNA® Skin Care producten. Ze presteren op het allerhoogste niveau!

Behandelplan

iddnafoto2

Het DNA rapport wordt door één van de specialisten uitvoerig met u doorgenomen, zodat u precies weet hoe uw behandelplan eruit zal gaan zien. Op dat moment ontvangt u ook uw eerste set op maat gemaakte verzorgingsproducten, die overigens niet op dieren getest zijn. Via de eerder aan u verstrekte toegangscode tot de innovatieve App heeft u 24/7 toegang tot uw persoonlijke online “huidcoach” die in uw handpalm past en u dagelijks vertelt hoe u het beste uw huid kunt verzorgen en uw lifestyle kunt aanpassen voor het beste resultaat.

Gepersonaliseerd iDDNA® anti-aging voedingsadvies

Van gepersonaliseerd anti-aging voedingsadvies tot aangepaste nutraceuticals tot mobiel winkelen tot restaurant conciërge, iDDNA®’s innovatieve leeftijdsmanagementsysteem laat u genieten van uw leven en het beïnvloedt uw leven op een positieve wijze

Gepersonaliseerd trainingsplan

Wellness is een keuze. Het is belangrijk om prioriteit aan een gezond leven te geven. iDDNA® brengt uw gezondheid en wellness wensen tot leven met het personaliseren van uw individuele behoeften. Van aangepaste supplementen speciaal alleen voor u alleen gemaakt tot gepersonaliseerd voedingsadvies en een slimme planner voor biologische leeftijds gepersonaliseerde oefeningen: iDDNA® maakt het voor  ugemakkelijk om het meeste uit uw leven te halen.

Informatie

Mijn iDDNA® geeft u een inzicht in wat er in uw lichaam gebeurt volgens uw echte biologische leeftijd. Iedereen die ermee werkt is er dol op en heel veel BN-ers hebben gekozen voor iDDNA®, omdat ze echt direct resultaat zien hetgeen heel belangrijk is voor hun carrière in the spotlights.

Op de websites van iDDNA® en Executive Business vindt u meer informatie over deze hightech manier om op basis van uw eigen DNA aan maximale vertraging van huidveroudering te werken of aan uw gezondheid.

De tarieven zijn op aanvraag.

Executive Business werkt vanuit Amsterdam en is de Hoofdprovider van iDDNA® producten en diensten voor Nederland. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of voor het inplannen van een Intakegesprek via een e-mail naar info@executivebusiness.nl en wij zullen met veel plezier uw vragen beantwoorden of een Intakegesprek met u inplannen.

Wilt u direct vragen stellen of een Intakegesprek inplannen, dan kunt u bellen naar 06 53 89 39 98 of naar 085 30 326 01.

Say hello to your best life!
About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1