News Ticker

Waarom zeurt Paul de Leeuw bij een theaterloket om restitutie?

BetteMiddler

New York, New York! De stad van de musicals. Net als Londen overigens. Dat vond Paul de Leeuw ook en hij is met zijn man getogen naar New York om daar een musical te gaan Zien. Maar dat liep niet zoals hij gewenst had, want hij  heeft aan het loket van het Shubert Theatre in New York een hoop stennis gemaakt om geld terug te krijgen voor twee musicalkaartjes die hij had gekocht. Dat vertelt de VARA-ster in het AD. De Leeuw wilde samen met zijn man naar de musical Hello Dolly! en hoewel het theater heel ver van te voren expliciet op zijn website bekendmaakt wanneer hoofdrolspeler Bette Midler wél speelt en wanneer ze níet speelt, besloot de tv-ster dat pas te checken op de dag van de voorstelling.

Geen Bette Midler

De Leeuw had maanden geleden kaartjes gekocht voor een dinsdagavond, maar Midler speelt nóóit op dinsdagavond. Dan speelt Donna Murphy. “Leuk voor Donna, maar wij willen Bette voor onze duurbetaalde tickets. En met haar op de foto na afloop.”

Ondanks dat hij kan zwemmen in zijn NPO-tonnen besloot de presentator om dramatisch te gaan doen bij het theaterloket. “Want brutalen hebben de halve wereld.” De presentator zette zijn ‘5-jarige-pruilgezichtje op’, maar de theatermeneer wees De Leeuw en zijn man erop dat de speeldata van Midler al maanden van tevoren bekend zijn.

De Leeuw bleef zijn uiterste best doen: “Mijn man is zo’n ontzettende fan van Bette. Roept nu elke morgen in zijn slaap tegen mij: ‘Waarom kan ik Bette Midler niet zien?’” Het leek erop dat de theatermeneer voet bij stuk hield. “We staan nu samen voor de kassa te huilen. De kassamijnheer gaat even overleggen.”

Geld terug?

Uiteindelijk kregen De Leeuw en zijn man hun geld terug, omdat ze helemaal uit Europa kwamen. Er waren geen kaarten meer beschikbaar voor de andere dagen van de week.

Naar onze mening heeft Paul de Leeuw een kans gemist om een mooie versie van Hello Dolly! te zien. Of was Paul de Leeuw iets te arrogant om te denken dat Bette Midler met hem op de foto wil?

Bron: mediacourant

Photo credit: Castles, Capes & Clones via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1