News Ticker

Drukbezochte en succesvolle Amsterdam Business Inspiration 2016

mslider

Op woensdag 7 december was het weer heel druk in de Amsterdamse Beurs van Berlage. De organisatoren Ursula en Dimitri van Zantvliet Rozemeijer van Meer Business Amsterdam hadden voor de achtste keer het markante Amsterdamse gebouw aan het Damrak gekozen voor hun perfect georganiseerde Amsterdamse Ondernemers Event “Amsterdam Business Inspiration 2016”.

m

De agenda

Om 15.30 uur werden alle genodigden en geïnteresseerden verwacht en ongeveer 150 aanwezigen werden verwelkomt voor de prima verzorgde VIP-borrel met lekkere hapjes en drankjes.

Vervolgens kon men plaats nemen in de grote zaal waar diverse uitgenodigde sprekers om 16.00 uur hun interessante business verhalen aan de ondernemers richten.

Deze sprekers waren:

– De heer Marcel Schonenberg, CEO Beurs van Berlage
– De heer Ruben Nieuwenhuis, o.a. StartUpAmsterdam
– De heer Marcel Molenaar, country manager Linkedin Benelux
– De heer Chris Hall, CEO Bynder
– Uitreiking van de Next Unicorn Award
– De heer Itzik Amiel, internationaal spreker en bestselling auteur
– Mevrouw Kajsa Ollongren, wethouder en loco-burgemeester Amsterdam
Om 17.30 uur was de start van de Business Fair waar enkele tientallen ondernemers hun stand hadden gepositioneerd en waar veel belangstelling voor was.
Voor de tweede keer werd tijdens de Amsterdam Business Inspiration de Next Unicorn Award uitgereikt. Deze prijs is een aansporing voor die booming organisatie uit de regio Amsterdam, die de meest baanbrekende toekomst voor zich heeft!

De volgende bedrijven waren genomineerd voor deze prestigieuze award:

m10

Peerby GO is een website waarmee u direct spullen leent of huurt van uw buren – die worden afgeleverd en weer opgehaald op de plaats en tijd die u uitkomt.

Usabilla verbetert de prestaties van de websites, apps en e-mails van bedrijven als HP, Philips, Booking.com, Lufthansa, KLM, Transavia en The Economist met live user feedback.

Virtuagym biedt een app met fitness schema’s voor allerlei doelen: afvallen, spieren opbouwen of fit worden. Virtuagym biedt ook Alles-in-één fitness software voor fitness professionals.

Yippie is een automatische prijsvergelijker voor uw computer en smartphone. Yippie toont u direct waar u de beste deal krijgt voor het product dat u wilt kopen.

Volgens de jury, bestaande uit de heer prof.dr. Marc Salomon, Dean Amsterdam Business School, de heer Ruben Koops, De Telegraaf en de heer Remco Dijkstra, partner BDO, was de winnaar van deze prestigieuze prijs het bedrijf Usabilla.

Gebruik deze link om ons verslag uit 2014 van dit event te lezen.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=efw3f86fV0A

Om u een indruk te geven van dit indrukwekkende business event kunt u bij de photo gallery diverse foto’s bekijken.

Photo Gallery

m2     m3

m4     m5

m28     m29

m6     m7

m8     m9

m11     m12

m13     m14

m15     m16

m17     m18

m19     m20

m21     m22

m23     m24

m26

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1