News Ticker

Become the best version of yourself

B-Team

Over het algemeen wordt een hoog IQ, het Intelligentie Quotiënt, als waardevol beschouwd, want als je een hogere intelligentie hebt, dan red je het wel in de maatschappij. De maatschappij is gebaad bij mensen met een hoog IQ, maar wat men daarbij vergeet is dat normale omgangsvormen, empathie, rekening houden met een ander, begrip voor elkaar en dergelijke minstens zo belangrijk zijn. Deze laatste kenmerken vallen onder EQ. EQ is het Emotionele Quotiënt.

Become the best version of yourself

Lisa Staal is de initiatiefneemster van Become the best version of yourself. Lisa Staal is schrijfster van diverse boeken, columnist, relatiecoach en inspirator. Ze richt zich nu vooral op de jeugd en hoe de jeugd opgroeit. Vaak is dat in een prettige omgeving, maar er zijn ook jongeren, die niet in een beschermde omgeving opgroeien en het allemaal zelf moeten zien uit te zoeken. Vooral deze laatste groep jongeren hebben de aandacht van Lisa Staal, want zij worden over het algemeen niet goed begeleid tijdens hun jeugd.

EQ

Een gezonde maatschappij bestaat uit mensen, die zoveel mogelijk in balans zijn. Een goede balans bestaat vooral uit het hebben van een hoog EQ. Als je als mens een hoog EQ hebt, dan weet je je als deelnemer aan de maatschappij je goed aan te passen. Als je daarnaast een hoger IQ hebt, dan heeft dat vooral met je carrièrekansen te maken.

EQ krijgt nog veel te weinig aandacht. De aandacht is met name gericht op het IQ. Allerlei testen zijn gericht op het hebben van IQ. Dat schijnt belangrijk te zijn, terwijl het EQ misschien wel belangrijker is om goed te functioneren in de maatschappij.

Lisa Staal: “Mijn voorstel is om vanaf het vierde levensjaar kinderen te begeleiden via hun school om een goed ontwikkeld EQ te verkrijgen. Veel kinderen krijgen dat van huis uit, maar een flink aantal kinderen krijgen niet deze vorm van aandacht. Dat betekent dat deze kinderen minder goed omgaan met andere kinderen, afwijkend gedrag vertonen en minder empathisch zijn. Ze zijn vaak minder zelf verzekerd en dat is zonde. Hierdoor zijn deze kinderen minder in balans en dat uit zich in allerlei vormen van minder prettig gedrag. Het pesten van anderen zou daaruit kunnen voortkomen.”

Via www.becomtethebestversionofyourself.nl kunt u meer lezen over hetgeen Lisa Staal wil gaan bereiken om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden.

Het B-Team

Het nieuwe initiatief van Lisa Staal is het B-Team. Dit B-Team bestaat uit jonge mensen, die het gaan opnemen voor de gepeste jongeren. Het B-Team bestaat uit zes jonge mannen en vrouwen. De leden van het B-Team zijn:

Teamleider Gilberto van Es
Sucurity Manager – Professioneel Kickbokser

“Become the best version of yourself hanteert de normen en waarden zoals de mensheid ze bedoeld heeft. Respect naar anderen, doormiddel van respect naar jezelf”.

 

 

 

 

 

 

 

Jack Scheers
Personal Trainer – Coach Nederlandse JuniorenTeam American Football – Zwarte band Kuk Sool Won

“Wees altijd jezelf, leer om je gevoelens te uiten, ontwikkel zelfvertrouwen en ga voor die mooie toekomst. Je hoeft niet geweldig te zijn om te starten. Je bent geweldig als je start!”

www. ptpowerbody.nl

 

 

 

 

 

 

 Halim Haryouli
Professioneel Kickbokser – Trainer Kickboksen & boksen

“A journey of a thousand miles begins with a single step.”

www.boxinggroup.nl

 

 

 

 

 

 

 

Oliver Jongeling
Havo-scholier

“Actie ondernemen is zien wat iedereen ziet en vervolgens doen wat niemand anders doet.”

 

 

 

 

 

 

 

Holly Mae Brood
Actrice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marilene Marilene Hoekstra
Student

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Promotievideo van het B-Team 

C-TEAM & COACHING

Lisa Staal: “Tevens hebben wij een C-TEAM (de coaches) in het leven geroepen. Dit team bestaat uit psychologen, therapeuten en een ervaringsspecialist. Als we jou gaan begeleiden krijg je van ons een coach toegewezen. 4 maanden lang word jij dan gemotiveerd het beste uit jezelf te halen, zodat je gelukkiger in het leven komt te staan. De TOOLS die je aangereikt krijgt, kun je de rest van je leven gebruiken.”

BOKSLES

Maar we doen meer zegt Lisa Staal. Naast coaching krijg je maar liefst 10 weken lang, 1 keer per week een gratis boksles. Zo word je niet alleen mentaal sterker gemaakt maar ook lichamelijk. Door boksen (andere vechtsport ook goed) verandert je houding. Ipv dat jij je een ´bange muis´ voelt, leer je door coaching in combinatie met boksen een ´tijger´ te zijn!

WAT WE VOOR DE PESTERS KUNNEN BETEKENEN

Ook de pesters krijgen bij ons de kans om gratis bokslessen te volgen, zodat ze leren om hun frustraties in de sportschool achter te laten. Pesters zijn ook vaak kinderen van de rekening en dus deels slachtoffer. We helpen hen ook graag een betere & gelukkigere versie van zichzelf te worden.

bts_38_v2

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1