News Ticker

Heeft RTL-reporter Erik Mouthaan een geheime relatie met Mark Rutte?

markrutte2

Onze premier Mark Rutte zien we nooit met een partner (m/v). Naar eigen zeggen heeft Mark Rutte geen vaste partner, aangezien hij het veel te druk heeft met zijn werk en wel zijn eigen sociale leven heeft met een groepje vrienden waar hij vaak mee omgaat. Echter, er gaan al jaren geruchten over de seksuele voorkeur van Mark Rutte. Veel toespelingen worden daar over gemaakt. Is hij nou hetero of homo? Die van Mouthaan is wel bekend; hij valt op mannen.

Geheime verhouding?

De bekende RTL Nieuws-reporter Erik Mouthaan, die al jarenlang in Amerika verslag doet van hetgeen zich daar allemaal afspeelt, ontkent dat hij een geheime relatie heeft met minister-president Mark Rutte. Daar is geen sprake van. Dat laat hij weten op Twitter. Er zingt in de wandelgangen al jaren een gerucht rond dat Mouthaan een seksuele verhouding zou hebben gehad met Rutte en weekblad Story besloot hem daarnaar te vragen. “De Story wil weten of ik een geheime relatie heb met Mark Rutte. Nee“, twittert de televisiemaker, met daarbij een gifje van een gierende Rutte.

Ontkenning

De ontkenning van Mouthaan is, bewust of onbewust, niet compleet. Hij spreekt namelijk in de tegenwoordige tijd (‘heb’), terwijl Story naar het verleden vroeg. Daar spreekt Story-baas Guido den Aantrekker hem dan ook op aan.

Den Aantrekker: “Wel de feiten weergeven, Erik Mouthaan: het woord ‘geheim’ komt in ons e-mailverkeer van gisteren niet voor, en de tegenwoordige tijd ook niet. Anyway: dank voor je attente reply gisteren per e-mail #journalistiek.”

Hieronder treft u een video over Erik Mouthaan.

Photo by Minister-president on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1