News Ticker

Manon Thomas wil niet over de sexvideo van Paay praten op TV

videocamera

Als je thuis een leuke home video maakt, is dat leuk om terug te zien. Als je een sexvideo maakt, is dat eventueel ook leuk om terug te zien. Als deze sexvideo openbaar wordt gemaakt, dan is dat voor de betrokkenen niet leuk en daar weet Manon Thomas ook het een en ander van.

Geen zin

Manon Thomas ziet het echter niet zitten om in programma’s op televisie over de rel rond de naaktfoto’s- en filmpjes van Patricia Paay te praten. Dat zegt ze vandaag in een interview met De Telegraaf. In de mediawereld worden volop naaktfoto’s- en video’s van Paay gedeeld. Ze hebben de massa nog niet bereikt, maar dat gebeurde tien jaar geleden wel met stout beeldmateriaal van Thomas en dat heeft haar veel schade berokkend. “Ik weet echt wat Patricia nu doormaakt“, zegt de presentatrice.

Ervaringsdeskundige

Juist omdat Thomas ervaringsdeskundige is, is ze een interessant personage om in het licht van de gebeurtenissen met Paay mee te praten, maar dat wil ze niet. “Een televisieprogramma nodigde me gisteren uit om erover te komen praten maar – ook al gebeurde het allemaal in 2007 – dat kan ik nog steeds niet goed aan!”

Publicatie

De publicatie van haar sexfoto’s hebben Thomas veel pijn gedaan. “De eerste keer dat ik zag wat er ineens voor alles en iedereen te zien was, voelde het of iemand een mes in mijn hart had gestoken en het drie keer ronddraaide. Ja, het heeft me wel veranderd.”

Thomas’ foto’s werden openbaar, nadat ze door haar buurman was gehackt. Waarom hij dat deed, is nooit duidelijk geworden. “Ik moet haar echt aanraden hier een zaak van te maken en het er absoluut niet bij te laten zitten.”

Volgens Privé zijn de foto’s en video’s van Paay al door ‘honderden mensen’ gezien. “Ik krijg het niet meer van mijn netvlies”, verzucht een programmamaker vandaag in de krant.

Lees via deze link ons eerder gepubliceerde artikel over de sexvideo van Patricia Paay.

Photo credit: Foter.com / CC0

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1