News Ticker

Manon Thomas wil niet over de sexvideo van Paay praten op TV

videocamera

Als je thuis een leuke home video maakt, is dat leuk om terug te zien. Als je een sexvideo maakt, is dat eventueel ook leuk om terug te zien. Als deze sexvideo openbaar wordt gemaakt, dan is dat voor de betrokkenen niet leuk en daar weet Manon Thomas ook het een en ander van.

Geen zin

Manon Thomas ziet het echter niet zitten om in programma’s op televisie over de rel rond de naaktfoto’s- en filmpjes van Patricia Paay te praten. Dat zegt ze vandaag in een interview met De Telegraaf. In de mediawereld worden volop naaktfoto’s- en video’s van Paay gedeeld. Ze hebben de massa nog niet bereikt, maar dat gebeurde tien jaar geleden wel met stout beeldmateriaal van Thomas en dat heeft haar veel schade berokkend. “Ik weet echt wat Patricia nu doormaakt“, zegt de presentatrice.

Ervaringsdeskundige

Juist omdat Thomas ervaringsdeskundige is, is ze een interessant personage om in het licht van de gebeurtenissen met Paay mee te praten, maar dat wil ze niet. “Een televisieprogramma nodigde me gisteren uit om erover te komen praten maar – ook al gebeurde het allemaal in 2007 – dat kan ik nog steeds niet goed aan!”

Publicatie

De publicatie van haar sexfoto’s hebben Thomas veel pijn gedaan. “De eerste keer dat ik zag wat er ineens voor alles en iedereen te zien was, voelde het of iemand een mes in mijn hart had gestoken en het drie keer ronddraaide. Ja, het heeft me wel veranderd.”

Thomas’ foto’s werden openbaar, nadat ze door haar buurman was gehackt. Waarom hij dat deed, is nooit duidelijk geworden. “Ik moet haar echt aanraden hier een zaak van te maken en het er absoluut niet bij te laten zitten.”

Volgens Privé zijn de foto’s en video’s van Paay al door ‘honderden mensen’ gezien. “Ik krijg het niet meer van mijn netvlies”, verzucht een programmamaker vandaag in de krant.

Lees via deze link ons eerder gepubliceerde artikel over de sexvideo van Patricia Paay.

Photo credit: Foter.com / CC0

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1