News Ticker

Op 6 april is het de mondiale Dag van de Sport

sports

Op 6 april is het mondiaal de Dag van de Sport, uitgeroepen door de Verenigde Naties, want: “Sport is hét middel om duurzame ontwikkeling mogelijk te maken.” Voor Empowerbox een mooie aanleiding om op deze datum een nieuw product te lanceren. Samen met ondernemer, oud-hockey international Jacques Brinkman is een product ontwikkelt waarbij een topsportklimaat in organisaties wordt gebracht: Overwinnen.

Topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Samen met Jacques Brinkman ontwikkelde Empowerbox het product ‘Overwinnen’, een workshop om uitdagingen van teams helder en inzichtelijk te krijgen. Jacques brengt de boardroom naar de kleedkamer. Letterlijk, want ondernemen is topsport.

Jacques Brinkman: “Overwinnen geeft antwoorden en zorgt voor een topsportklimaat in een organisatie. Van flow op het sportveld naar flow op de werkvloer. Letterlijk en figuurlijk in beweging, dat is het verschil tussen goud of zilver”.

Nils Zelle, mede-initiatiefnemer Empowerbox: “Ondernemen is complex, dynamisch en onvoorspelbaar. Het draait immers om teamwork, passie, plezier, scoren en (over)winnen. Het ontwikkelde product is gebaseerd op onder meer het Teamily-model en geeft concrete handvatten en oplossingen die ervoor zorgen dat het in organisaties duurzaam anders, beter en sneller gaat”.

gratis e-book ‘Winnen of overwinnen’

Om de lancering te vieren is een e-book geschreven dat gratis kan worden gedownload. Hierin zijn 10 stellingen benoemd waarbij het bedrijfsleven kan leren van de sport. Want topsport als metafoor maakt uitdagingen inzichtelijk en helder. Wat kunnen we leren van het Bankrasmodel dat de volleyballers een Olympische zilveren en later gouden medaille bracht? En van de keeperswissel van Van Gaal op WK 2014? En wat van talent management in de sport? Via Empowerbox.nl is het e-book gratis te downloaden.

Bron: empowerbox

Photo credit: francisco_osorio via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1