News Ticker

DNA is de basis van leven. Lifestyle o.b.v. DNA-analyse verhoogt je leeftijd!

Gezond ouder worden is een grote wens voor iedereen. Het gaat echter niet vanzelf. Heel veel is afhankelijk van je lifestyle en hoe je met je lichaam omgaat. Age management, het managen van je leeftijd, is een ideale manier om wel gezond ouder te worden. Helemaal als je uitgaat van je eigen DNA!

Hoe werkt Age Management?

Age Management is gericht op gezond en gracieus ouder worden en dat werkt het beste als je uitgaat van jouw eigen DNA. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen DNA. DNA zijn de bouwstenen waaruit jij bestaat. DNA is de oorsprong van het leven. Jouw eigen DNA bepaalt in principe alles over jouw lichaam. Daarom is Age Management op basis van jouw eigen DNA de enige juiste keuze om gezond te zijn, te blijven en gracieus ouder te worden.

iddnaoverzicht

Hoe werkt Age Management op basis van DNA?

Het Zwitserse bedrijf iDDNA is gespecialiseerd in Age Management op basis van DNA. Hun werkwijze is als volgt. Nadat bij jou DNA is afgenomen via het wangslijm wordt dit DNA-monster naar een speciaal laboratorium in Amerika gestuurd. Daar wordt jouw DNA onderzocht en worden ruim 820.000 genen en 1592 biomarkers geanalyseerd. Een gen is een stukje DNA. Elk gen beschrijft de code van een kenmerk, die (mee)bepaalt hoe je er uit ziet, hoe je lichaam werkt of hoe je bent. Een biomarker is een stof die wordt gebruikt om aan te geven hoe het zit met jouw orgaanfuncties en of je kans hebt op een bepaalde ziekte of aandoening.

Na de analyse, die jouw persoonlijke DNA in kaart heeft gebracht, wordt door het Amerikaanse laboratorium een uitgebreid rapport opgemaakt. Uit dit rapport komt een conclusie en deze conclusie wordt uitvoerig met jou besproken. Deze conclusie is de basis van Age Management op basis van jouw eigen DNA en iDDNA helpt jou daarbij.

Age Management en iDDNA

iDDNA heeft diverse modules ontwikkeld op basis van DNA om ouder te kunnen worden, een stralend uiterlijk te krijgen en een betere huidconditie te realiseren. Het gaat om de modules Diet/Healthy Nutricion en Skin Care. Een aantal nieuwe modules worden in 2018 geïntroduceerd, want op basis van DNA zijn nog zoveel belangrijke lichamelijke issues positief te beïnvloeden.

Modules Diet/Healthy Nutricion en Skin Care

iddnafoto2

Bij de module Diet/Healthy Nutricion krijg je de beschikking over een App met Kunstmatige Intelligentie. De App beschikt over de gegevens van jouw DNA-rapport en adviseert je elke dag welk eetpatroon het beste bij jou en jouw DNA past. Hierdoor krijg je het meest optimale voedingsadvies en ga je niet alleen gezonder leven, maar kun je bovendien een eventuele toekomstige ziekte of aandoening proberen te vermijden als dit zou blijken uit de analyse van je biomarkers in jouw persoonlijke rapport. Stel dat uit het rapport blijkt dat je in de toekomst misschien te maken kunt krijgen met nierfalen of met bijvoorbeeld hoge bloeddruk. Jouw App geeft je dan zodanig voedingsadvies dat nierfalen of hoge bloeddruk vermeden zou kunnen gaan worden. Dat zou jou extra levensjaren kunnen opleveren en daar gaat Age Management over.

iddnafoto1

Bij de module Skin Care krijg je op basis van het Amerikaanse DNA-rapport speciaal alleen voor jouw gemaakte huidverzorgingsproducten. De crèmes worden in Zwitserland op basis van jouw DNA gemaakt en zijn daarom strikt persoonlijk. Daarnaast krijg je de unieke App met Kunstmatige Intelligentie die van jouw huidconditie leert. Je maakt vervolgens regelmatig een selfie (zonder make-up) met de App. De App registreert dan elke verandering van jouw huid en geeft hier een persoonlijk advies over. Omdat de crèmes heel intensief werken, krijg je voor 2 maanden je eigen serie persoonlijke crèmes. Als deze serie crèmes op is, kun je nieuwe crèmes bestellen. De crèmes kunnen dan aangepast zijn qua samenstelling op basis van hetgeen de App over jouw huid heeft geleerd. Ook weersinvloeden en zaken als luchtvervuiling worden in de berekening meegenomen. Dit is echt heel uniek en een betere vorm van huidverzorging en maximale vertraging van huidveroudering is er niet.

iddnaleontine

Toekomstige modules

In 2018 worden door iDDNA nieuwe modules op basis van DNA geïntroduceerd. Het gaat onder andere  om de modules sport, well-being (stress/slaap), verbetering van de hormoonbalans, verbetering van de hersen- en geheugenfuncties, verbetering van de vruchtbaarheid bij vrouwen, verbetering van de seksuele prestatie bij mannen en het tegengaan van haarverlies.

iddnatech3

Tarieven

Voor de module Diet/Healthy Nutricion, waarbij je het uitgebreide persoonlijke DNA-rapport krijgt en de beschikking over de unieke App met Kunstmatige Intelligentie bedraagt het tarief vanaf € 1250,-.

Het tarief voor de module Skin Care bedraagt vanaf € 1895,-. Je krijgt het uitgebreide persoonlijke DNA-rapport, de App met Kunstmatige Intelligentie en een serie persoonlijke crèmes voor ruim 2 maanden. Het tarief voor een volgende serie persoonlijke crèmes voor ruim 2 maanden bedraagt € 968,-.

Combinatiekorting: als je beide modules tegelijkertijd neemt, dan bedraagt het tarief vanaf € 2800,-. De combinatiekorting bedraagt €345,-.

Informatie

Executive Business is de in Amsterdam gevestigde  provider van alle iDDNA-diensten en producten voor Midden-Nederland. Vragen over de modules van iDDNA, de tarieven, het aanvragen van een brochure of het maken van afspraak voor een intakegesprek is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@executivebusiness.nl.

Ben je nu al enthousiast en wil je direct vragen stellen of een intakegesprek inplannen dan kun je bellen naar 085 30 326 01 of naar 06 53 89 39 98.

 

IDNA-logo-

Say Hello To Your Best Life!

Advertentie

Waarom is Anti-Aging Hightech Skin Care, gebaseerd op DNA, zo uniek?

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1