News Ticker

Stephen Emmer wint gouden Global Music Award met Home Ground

gma

Stephen Emmer heeft vandaag de gouden Global Music Award, een vakprijs uit Amerika, gewonnen. Hij is daarmee de eerste Nederlander die deze gouden prijs wint voor zijn laatste album Home Ground. Op dit Home Ground album doet een sterrencast mee bestaande uit legendarische amerikaanse zangeressen waaronder Chaka Khan, Patti Austin en Leon Ware.

StephenEmmer

De Global Music Awards honoreren inzendingen uit de hele wereld met als voornaamste criteria ‘originality and musical craftmanship’.

Stephen Emmer is een componist/producer uit Amsterdam, Holland en heeft 4 eigen albums uit die allen uitsluitend toprecensies kregen in de binnen- en buitenlandse pers, waaronder in The Times, De Telegraaf, Pitchfork, Huffington Post, Der Spiegel, Rolling Stone, Mojo, Q Magazine etc.

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Home Ground is zijn meest recente werk en combineert cinematische soul met sociaal ge-engageerde teksten en is recentelijk op de toonaangevende Amerikaanse website www.soultracks.com al genoemd als 1 van de belangrijkste albums van het jaar.

Stephen Emmer: “Ik ben bijzonder blij en vereerd om deze prestigieuze vakprijs te ontvangen die gaat over artistieke originaliteit.”

Voor meer info & bio: http://www.globalmusicawards.com

Photo credit: ANP Pers Support

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1