News Ticker

Heeft Patricia Paay niet de rekening van haar huwelijksfeest betaald?

paay

Op 17 januari 2017 is Patricia Paay getrouwd met haar nieuwe echtgenoot Robbert Hinfelaar. Eerder hebben wij daar melding van gemaakt en ons gepubliceerde artikel kunt u via deze link lezen.

pph

Huwelijksfeest in Hoofddorp

Het huwelijksfeest werd gehouden bij Claus Company en Patricia en haar man hebben genoten van het feest. Volgens berichten van weekblad Story schijnt de rekening van het huwelijk nog niet voldaan te zijn.

Een medewerker vertelt aan het weekblad: “Ons bedrijf heeft inderdaad wat problemen met de betaling van de rekening. Hoeveel het is, zeggen wij niet, maar wel hebben we een incassobureau moeten inschakelen. We hopen dat zij en haar man het niet verder laten oplopen.”

Problemen door haar sexfilmpje?

Volgens ingewijden is de kans klein dat ze gaan betalen. Of dat te maken heeft met haar problemen omtrent haar uitgelekte sexfilmpje weet men niet.

Opdrachten voor Patricia zijn ongetwijfeld in aantal flink afgenomen door dit vervelende voorval. Het uitgelekte filmpje had natuurlijk nooit verspreid mogen worden, want het gaat om iets wat privé had moeten blijven. Wel is het voor beide partijen onwenselijk dat dit financiële probleem is ontstaan.

Wellicht dat het kersverse echtpaar toch een oplossing zal vinden voor dit lastige probleem.

Update

Volgens eigen zeggen heeft het echtpaar een bedrag niet voldaan, aangezien Patricia Paay door heet water over haar arm tweedegraads brandwonden had opgelopen. Ze stelt het horecabedrijf aansprakelijk.

Photo credit: Amsterdam Today

 

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1