News Ticker

“Amsterdam Today” en “Freelance Journalism” maken een flinke groei door!

amsterdamtodaylogoextra

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland waar zoveel leuke dingen te beleven zijn, is een prachtige stad om over te schrijven en om filmpjes over te maken. Amsterdam Today doet dit sinds 2014 met veel plezier en heeft een nieuwe weg ingeslagen op basis van haar manier van verslaggeving, waarbij “beleving” de hoofdtoon voert. De term die wij hiervoor gebruiken, is “Immersive Journalism” en dat wil zeggen dat onze online verslaggeving zodanig is dat je het gevoel hebt zelf bij het event aanwezig te zijn geweest. Deze beleving kunnen wij creëren, omdat we tijdens een event veel foto’s en diverse filmpjes maken met een gewone camera en eventueel aangevuld met beelden of foto’s van onze higt tech drones. Alleen bij online verslaggeving kun je zo te werk gaan en daarom hebben wij gekozen voor digitale berichtgeving.

Gastronomic

Amsterdam Today blijft zich verder richten op onderwerpen uit diverse categorieën, maar de categorie “Gastronomic” krijgt een prominente plaats. Dat komt, omdat gastronomie, eten en drinken, uitgaan, culinair entertainment en hospitality bij iedereen geliefde onderwerpen zijn en dan wil je graag goed worden geïnformeerd over de aantrekkelijkste mogelijkheden op dat gebied in Amsterdam. Via deze link kun je diverse gastronomische publicaties van ons lezen over culinaire onderwerpen in Amsterdam.

Informatief

Amsterdam Today heeft uitgebreide en overzichtelijke informatie over gastronomische bedrijven in Amsterdam, waarbij we de keuze hebben gemaakt om bedrijven te tonen met een hoog waarderingscijfer in combinatie met een redelijke prijs. Daarnaast bestrijkt het aanbod alle mogelijke categorieën op smaakgebied, maar ook op bijzondere aspecten, unieke omstandigheden, nieuwe horecabedrijven en tips over culinaire plekken die je niet had verwacht in Amsterdam.

Nieuw logo

Om onze nieuwe koers in te luiden, hebben we onze huisstijl aangepast en ons logo volledig vernieuwd. De uitstraling is meer “Amsterdams” geworden en minder internationaal. Onze verslaggeving en onze artikelen worden voornamelijk in het Nederlands gepubliceerd, maar ook regelmatig in het Engels. Dat blijven we zo houden.

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

Columns

Columns zijn een verrijking en met de juiste columnisten kunnen we interessante informatie en kennis overdragen aan onze bezoekers. Amsterdam Today gaat binnenkort starten met een serie columns op juridisch gebied over onder andere familierecht en echtscheidingsperikelen.

Mocht je zelf een aantrekkelijke column op Amsterdam Today willen publiceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar editor@amsterdamtoday.eu.

Freelance Journalism

LOGO-FREELANCE-JOURNALISM

Wat ook alle aandacht krijgt, is onze content fabriek “Freelance Journalism”. Op LinkedIn hebben we meer dan 2650 freelance mediaprofessionals als lid en wij zetten deze leden actief in voor het maken van content en elke andere vorm van media. Praktisch elke discipline op mediagebied hebben wij in huis. Om het een en ander goed in banen te leiden, hebben we een specialist aan ons weten te binden, die als project manager voor Freelance Journalism aan het werk gaat. Robyn Clara is een getalenteerde specialist op het gebied van grafische producties, editing, huisstijlontwikkeling, logo’s ontwerpen, websites maken, HTML bewerken, films produceren et cetera. Zo heeft Robyn ons eigen nieuwe logo gemaakt en daar zijn we zelf heel tevreden over.

Amsterdam Today gaat steeds vaker personen interviewen op camera en daar is mediaprofessional Wende Gabriel voor aangetrokken. Wende weet op haar zeer charmante manier de geïnterviewde personen zodanig op hun gemak te stellen dat hierdoor leuke gesprekken ontstaan. Hoofdonderwerp van deze gesprekken is natuurlijk onze hoofdstad Amsterdam.

Publiciteit genereren

De meeste bedrijven uit het MKB, maar ook grotere bedrijven willen publiciteit voor hun bedrijf genereren. Freelance Journalism zit vol met mediatalenten en hun expertise kunnen wij inzetten voor onze klanten. We kunnen eenmansbedrijven voorzien van publiciteit waar het marketingbudget vaak minder groot is, maar ook bedrijven, die grotere marketingbudetten hanteren en bepaalde wensen hebben op mediagebied.

Vacaturesite

fjlogofb

Naast onze content fabriek heeft Freelance Journalism een tweede tak en dat is onze vacaturesite voor freelance mediaprofessionals www.freelancejournalism.eu. Op onze vacaturesite kunnen bedrijven gratis hun vacature of opdracht plaatsen als het gaat om werk als freelance mediaprofessional, interim werk en stageplekken in de media. Elke dag worden nieuwe vacatures geplaatst en we hebben gemiddeld 300 vacatures op onze site staan.

Aanvraag doen

Voor elk budget hebben we een oplossing. Wil je jouw mediabudget zo adequaat mogelijk benutten, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we samen met jou kunnen bespreken wat jouw wensen zijn en hoe we deze wensen kunnen invullen. Stuur je verzoek naar editor@amsterdamtoday.eu of bel naar 06 53 89 39 98.

Photo Credits: Amsterdam Today / Freelance Journalism

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1