News Ticker

Johny Heuckeroth over zijn kwestie met Gordon: “Eind goed, al goed!”

johnyheuckeroth

Gordon is vaak in het nieuws, maar de afgelopen weken was Gordon vooral in het nieuws inzake zijn biografie waar niet iedereen het met de inhoud eens was. Diverse bekenden van Gordon waren niet blij met zijn onthullingen en vroegen of bepaalde passages weg gelaten konden worden. In ieder geval had de advocaat van Gordon wat te doen.

De belangrijkste partij in de biografie van Gordon is zijn eigen familie. Over de familie Heuckeroth, Gordon’s eigen familie, heeft Gordon diverse dingen geschreven waar achteraf zijn familie het niet eens was. Zus Lydia eiste aanpassingen, maar ook zijn oudere broer Johny Heuckeroth was op zijn zachtst gezegd “not amused”.

Exclusief commentaar van Johny Heuckeroth

Johny: “Met verbazing heb ik diverse passages gelezen over mijn familie en mij en dat kan echt niet. Er staan beweringen in Gordon’s biografie waar ik echt niet achter kan staan. Bepaalde passages wil ik weg hebben en bepaalde passages dienen aangepast te worden. Aangezien dit niet vanzelf gaat, heb ik mijn advocaat Mr. Mathieu Wakim van Allied Advocaten gevraagd om mij van het juiste juridische advies te voorzien en een kort geding zou onvermijdelijk zijn geweest ware het niet dat we toch tot een oplossing hebben weten te komen en daar ben ik heel blij mee.”

Johny vervolgt: “In de week voor Pasen kreeg ik een bericht van Gordon, aangezien hij alles uit wilde praten. Hij wist dat ik op 3 april een kort geding had gepland, want ik was echt klaar met Gordon en ik wilde dat mijn eisen ingewilligd zouden worden met betrekking tot bepaalde passages et cetera. In goed overleg hebben we een gesprek gepland bij mij thuis en zijn we met onze beide advocaten en mijn zus Marja een verhelderend gesprek aangegaan. Vooral ik was aan het woord tijdens het 3 uur durende gesprek en Gordon bleek onder de indruk te zijn van mijn woorden. Gordon betuigde zelfs zijn spijt en legde uit dat hij met name in zijn eigen verhaal had gezeten. Ook hij was het met mij eens dat het de onderlinge familierelatie zou schaden en dat aanpassingen en weglatingen vanzelfsprekend zouden zijn. Gordon kwam heel begrijpend over en vertelde dat hij kwetsend was geweest. Hij had hier spijt van vertelde hij en wilde een goede oplossing voor deze kwestie.”

Gelukkig begon het gesprek al positief, want bij binnenkomst kreeg ik een dikke knuffel van mijn jongere broer” zegt Johny. “Dat geeft een goed signaal, maar ik heb wel mijn hele verhaal gedaan en ondanks enkele grapjes van Gordon die dat nooit kan laten, was de sfeer goed en serieus. Gordon heeft vermoedelijk mijn relaas gezien op Shownieuws waar ik aangaf graag met hem te willen overleggen waardoor we uiteindelijk dit gesprek hebben kunnen voeren. Ik ben daar blij mee en ik heb Gordon zelfs de tip gegeven om een tweede biografie uit te brengen met alle leuke, waardevolle en amusante dingen, die hij in de afgelopen decennia heeft meegemaakt. Ook dat willen de mensen lezen.”

johnygordon

Hoe dan ook, de huidige biografie wordt steeds meer gevuld met blanco gedeeltes waar eerst de passages stonden, die nu worden verwijderd en dat hoort ook bij Gordon. Bij Gordon gaat niet altijd alles op een normale manier en daar staat hij ook bekend om“, vertelt Johny.

Johny, afsluitend: “We hebben het als broers onderling kunnen regelen en heel prettig vond ik het dat Gordon mij vertelde dat hij ook heel blij was met de uitkomst van het gesprek en dat hij zijn broer Johny weer terug had. Laten we dat positieve gevoel vasthouden!

Photo Credit: Amsterdam Today / Johny Heuckeroth

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1