News Ticker

Ellie Lust: “Ik ben op straat gezet door de politie en dat doet mij pijn”

testbeeld

Nevenfuncties in de televisiewereld zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Yvon Jaspers weet daar alles van en woordvoerder  van politie Ellie Lust kreeg ruzie met haar baas, omdat ze haar werk bij de televisie wel heel erg leuk vond.

Waar gaat het om?

De politie zet zijn woordvoerder Ellie Lust op straat, omdat ze we heel erg druk is met schnabbelen bij de televisie. Ze is na de opnamen van het programma Ellie op Patrouille voor een belangrijke keuze gezet. Dat vertelt ze aan Het Parool.

De politie vroeg haar na de opnames om te kiezen voor de politie of de televisie. “Ik dacht: het kan toch niet wáár zijn, mijn pistool inleveren, en mijn legitimatie, en mijn uniform – ik zág het mezelf niet doen. Want ik bén toch van de politie?“, zo vertelt ze in de krant.

Lust houdt van de camera, dus ze heeft voor de televisie gekozen. “Het blijf-scenario was: we gaan een passende functie voor je vinden binnen het korps. Het woordvoerderschap werd daar al niet meer in genoemd. Een blijf-scenario waar ik dus ook nooit voor zou kiezen.”

Ze gaat niet met goede gevoelens weg bij de politie. “Ik ben een integer mens en ik voel me niet integer behandeld. Ik kon al niet meer blijven.”

“En ik wil niet zielig doen, maar ik wil wel eerlijk zeggen hoe het is gegaan. Het heeft me zo ontzettend veel pijn gedaan.”

Wat vind jij van deze kwestie?

Photo by THCganja on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1