News Ticker

Ellie Lust: “Ik ben op straat gezet door de politie en dat doet mij pijn”

testbeeld

Nevenfuncties in de televisiewereld zijn de laatste tijd veel in het nieuws. Yvon Jaspers weet daar alles van en woordvoerder  van politie Ellie Lust kreeg ruzie met haar baas, omdat ze haar werk bij de televisie wel heel erg leuk vond.

Waar gaat het om?

De politie zet zijn woordvoerder Ellie Lust op straat, omdat ze we heel erg druk is met schnabbelen bij de televisie. Ze is na de opnamen van het programma Ellie op Patrouille voor een belangrijke keuze gezet. Dat vertelt ze aan Het Parool.

De politie vroeg haar na de opnames om te kiezen voor de politie of de televisie. “Ik dacht: het kan toch niet wáár zijn, mijn pistool inleveren, en mijn legitimatie, en mijn uniform – ik zág het mezelf niet doen. Want ik bén toch van de politie?“, zo vertelt ze in de krant.

Lust houdt van de camera, dus ze heeft voor de televisie gekozen. “Het blijf-scenario was: we gaan een passende functie voor je vinden binnen het korps. Het woordvoerderschap werd daar al niet meer in genoemd. Een blijf-scenario waar ik dus ook nooit voor zou kiezen.”

Ze gaat niet met goede gevoelens weg bij de politie. “Ik ben een integer mens en ik voel me niet integer behandeld. Ik kon al niet meer blijven.”

“En ik wil niet zielig doen, maar ik wil wel eerlijk zeggen hoe het is gegaan. Het heeft me zo ontzettend veel pijn gedaan.”

Wat vind jij van deze kwestie?

Photo by THCganja on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1