News Ticker

Wendy’s laatste tv-programma “This Time Next Year” is geen succes

wendy2

Wendy van Dijk is een enorm talent. Ze benut haar talent volledig en daarom is Wendy een graag geziene tv-persoonlijkheid op de beeldbuis. Echter aan talent heb je niet genoeg. Het juiste format is eveneens heel belangrijk en soms moet je flink trekken en duwen om met een nieuw tv-programma te kunnen scoren. Wendy’s laatste tv-programma “This Time Next Year” is een interessant format, maar het levert helaas niet het beoogde succes op.

Gemiste kans

Angela de Jong begrijpt wel dat het nieuwe programma van Wendy van Dijk geen succes is. Het programma is één grote gemiste kans. Dat zegt ze in haar column in het AD. Van Dijk maakt weinig uitstapjes buiten haar gespreide Voice-bedje om, maar áls ze dat doet, dan levert dat haar steevast weinig succes op. Zo flopte Million Dollar Wedding genadeloos, was Janzen & Van Dijk vorig jaar ook geen hit en is het nu de donderdagshow This Time Next Year die maar niet wil lukken.

Wat kan beter?

Wat is er mis met de show? De Jong geeft het antwoord. Volgens haar worden de verhalen te snel verteld. De kijker ziet iemand met een missie een deur in gaan, om die persoon een jaar later – de kijker hoeft er niet op te wachten – door een andere deur weer naar buiten te zien komen.

Het zijn vaak heftige verhalen. “Voorheen was één zo’n verhaal genoeg voor een programma van minstens een uur“, aldus De Jong. “Bij This Time Next Year is de opzet ronduit een gemiste kans.”

Het is zonde om bijzondere verhalen terug te brengen tot een item van vijf minuten, vindt ze. “Het is praatje, homevideo, knuffel van Wendy van Dijk en klaar. Zo zonde. Alsof een potentieel driesterrenmaal tot babypapje is gepureerd.”

“Het glijdt hapslik naar binnen, maar alle smaak is eraf. Behalve als je van heel veel Wendy houdt.”

Heb jij naar dit tv-programma gekeken en wat vond je ervan?

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1