News Ticker

Wendy’s laatste tv-programma “This Time Next Year” is geen succes

wendy2

Wendy van Dijk is een enorm talent. Ze benut haar talent volledig en daarom is Wendy een graag geziene tv-persoonlijkheid op de beeldbuis. Echter aan talent heb je niet genoeg. Het juiste format is eveneens heel belangrijk en soms moet je flink trekken en duwen om met een nieuw tv-programma te kunnen scoren. Wendy’s laatste tv-programma “This Time Next Year” is een interessant format, maar het levert helaas niet het beoogde succes op.

Gemiste kans

Angela de Jong begrijpt wel dat het nieuwe programma van Wendy van Dijk geen succes is. Het programma is één grote gemiste kans. Dat zegt ze in haar column in het AD. Van Dijk maakt weinig uitstapjes buiten haar gespreide Voice-bedje om, maar áls ze dat doet, dan levert dat haar steevast weinig succes op. Zo flopte Million Dollar Wedding genadeloos, was Janzen & Van Dijk vorig jaar ook geen hit en is het nu de donderdagshow This Time Next Year die maar niet wil lukken.

Wat kan beter?

Wat is er mis met de show? De Jong geeft het antwoord. Volgens haar worden de verhalen te snel verteld. De kijker ziet iemand met een missie een deur in gaan, om die persoon een jaar later – de kijker hoeft er niet op te wachten – door een andere deur weer naar buiten te zien komen.

Het zijn vaak heftige verhalen. “Voorheen was één zo’n verhaal genoeg voor een programma van minstens een uur“, aldus De Jong. “Bij This Time Next Year is de opzet ronduit een gemiste kans.”

Het is zonde om bijzondere verhalen terug te brengen tot een item van vijf minuten, vindt ze. “Het is praatje, homevideo, knuffel van Wendy van Dijk en klaar. Zo zonde. Alsof een potentieel driesterrenmaal tot babypapje is gepureerd.”

“Het glijdt hapslik naar binnen, maar alle smaak is eraf. Behalve als je van heel veel Wendy houdt.”

Heb jij naar dit tv-programma gekeken en wat vond je ervan?

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1