News Ticker

Hoeveel verdiende Irene Moors op haar hoogtepunt bij RTL4?

irenemoors

Over haar pensioen hoeft Irene Moors zich geen zorgen te maken. Irene Moors is al lang werkzaam op tv en haar contracten worden gelukkig voor haar steeds verlengd. Jarenlang heeft ze bij RTL4 gewerkt en nu is ze onlangs overgestapt naar SBS6.

Mocht je willen weten hoeveel Irene verdiende op haar hoogtepunt bij RTL4 en waar ze in heeft geïnvesteerd: kijk op deze link voor meer informatie hierover.

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1