News Ticker

Mijn huid is door Skin Care van iDDNA® zo opgeknapt, echt geweldig!

iddnasamen

Het Zwitserse cosmeticabedrijf iDDNA® heeft een revolutionaire methode ontwikkeld om huidveroudering op een maximale manier te vertragen op basis van iemands persoonlijke DNA. Ze hebben de natuur en wetenschap bij elkaar gebracht en hieruit bijzondere Skin Care producten geproduceerd, die u versteld zullen doen staan.

We hebben Mylene Muller, gebruikster van iDDNA® Skin Care producten, gevraagd naar haar mening

iddnamylenefoto

Amsterdam Today: “Kun je vertellen hoe lang je de Skin Care producten van iDDNA® gebruikt en waarom je het gebruikt?”

Mylene: “Ik gebruik de Zwitserse iDDNA® Skin Care producten nu ruim 1,5 jaar. Ik ben heel lang op zoek geweest naar huidverzorgingsproducten die me bevielen en waarmee ik echt resultaat behaalde. Ik heb veel tijd verloren aan het zoeken naar goede/veilige producten en behandelingen. Net zoals andere dames had ik thuis talrijke ongebruikte of toch niet “zo fijne” producten in de kast staan. Die keuze stress en het onnodig aanschaffen van verkeerde producten behoren, sind ik iDDNA® heb gevonden, nu eindelijk tot het verleden!”

Amsterdam Today: “Wat maakt de Skin Care producten van iDDNA® zo bijzonder voor jou?”

Mylene: “Ik vind het belangrijk dat mijn huid er goed en verzorgd uitziet. iDDNA® zorgt daarvoor met speciaal voor mij op maat gemaakte huidverzorgingsproducten. Mijn huid is er zo door opgeknapt, echt geweldig! Ik hield er al nooit van om teveel producten op mijn gezicht te smeren, omdat ik wel eens gelezen had dat je je huid hiermee ook ernstig kunt “vermoeien”. Het schijnt dat het helemaal niet zo vreemd is dat we massaal “lijden” aan een gevoelige huid als je je bedenkt dat de gemiddelde Nederlandse vrouw 9-12 verzorgingsproducten per dag gebruikt en eigenlijk niet goed weet waar ze op moet letten bij de aanschaf van een verzorgingsproduct. Het is eigenlijk net als bij medicijnen. Daarvan willen we toch ook zeker weten dat we de juiste dosis binnenkrijgen.”

Amsterdam Today: “Wat vind je van bijvoorbeeld botox?”

Mylene: “Botox en andere cosmetische behandelingen, ik ben er niet echt een fan van. Ik wil er graag natuurlijk en leeftijdloos blijven uitzien, ook op de lange termijn! Ik zie het om me heen; het begint vaak met de zin “Je ziet er fantastisch uit, maar als je een klein spuitje hier of een fillertje daar zet wordt het nog beter”. Je laat dat doen en denkt “het ziet er echt goed uit, niemand ziet er iets van. Prima zo!” Dan hoor je weer van iemand anders over een andere arts die werkelijk geweldig is en vele bekende mensen behandeld die er allemaal “zo natuurlijk” uitzien. Dan ga je daar weer heen en word je verteld dat er hier en daar nog best verbeteringen te behalen zijn. Voor je het weet zie je er dan helemaal niet goed meer uit, maar nep en vreemd. Het gebeurd allemaal heel geleidelijk en je hebt dat zelf in eerste instantie niet eens in de gaten. Ik wil er gewoon graag uit blijven zien als mezelf, dat voelt gewoon beter!”

Amsterdam Today: ” Je kwam in aanraking met iDDNA®. Wat gebeurde er?”

Mylene: “Om uit te vinden welke huidverzorgingsproducten nu echt goed en noodzakelijk voor mij waren, werd tijdens het intakegesprek mijn huid visueel beoordeeld en werd er gekeken naar eventuele lifestyle-risico’s. Vervolgens werd een zeer uitgebreide genetische test (DNA onderzoek) uitgevoerd in Amerika waar ze meer dan 820.000 genen testen en 1592 Biomarkers onderzoeken. Het enige wat ik daarvoor hoefde af te geven waren wat wangslijmvliescellen.”

Amsterdam Today: “Wat was het resultaat?”

Mylene: “Na 4 weken waren mijn rapport en de speciaal voor mij (met de hand) samengestelde producten klaar. Het rapport (ruim 50 pagina’s) werd zorgvuldig met mij doorgenomen en de producten werden aan mij overhandigd. Al na 10 dagen zag mijn huid er beter uit, frisser, stralender. Echte verbeteringen (vervagen van rimpels, stevigheid e.d.) kwamen pas na langere tijd. Dat lijkt mij ook logisch want wat er in ruim 50 jaar is veranderd (verouderd) zal niet in 1 maand weer verdwenen zijn. Was het maar waar!! Het is in ieder geval een feit dat, hoe ouder ik word, hoe meer complimenten ik krijg over de conditie van mijn huid!! Ik heb dat echt te danken aan iDDNA®!! Ik kan niet wachten om binnenkort ook met het voedingsprogramma Healthy Nutricion van iDDNA® te beginnen, want schoonheid komt natuurlijk ook van binnenuit!”

Amsterdam Today: “Mylene, bedankt voor dit  leuke gesprek en veel succes met het voedingsprogramma van iDDNA®!”

Lees via deze link meer over de gepersonaliseerde Skin Care van iDDNA®.

iddnaoverzicht

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1