News Ticker

Amsterdam is trots: Glennis Grace in de finale van America’s Got Talent

glennisgrace2

Het is haar gelukt. de Amsterdamse Glennis Grace is door naar de finale van de televisieshow America’s Got Talent. Ze neemt het volgende week dinsdag, op 18 september, op tegen de andere acts in de strijd om de hoofdprijs van één miljoen dollar en een show in Las Vegas. Dat was vannacht te zien op de Amerikaanse televisie.

Volgens de NOS blies Glennis Grace in het Dolby Theatre in Los Angeles de jury omver met haar vertolking van This Woman’s Work van Kate Bush. Simon Cowell vertelde aan Glennis dat ze het beste optreden van de avond had verzorg en dat is altijd leuk om te horen van een heel streng jurylid als Simon Cowell.

Jurylid Simon Cowell vindt de finaleplaats verdiend. “Zonder de twee anderen tekort te willen doen, vind ik dat Amerika op de juiste persoon gestemd heeft. Je hebt dit zo verdiend Glennis, ik ben heel blij voor je.“

Mogelijk gaat Grace in de finale weer een liedje van Whitney Houston zingen. “Daar hebben we serieuze gesprekken over. Ik kan niets beloven maar het is een hele grote en goede optie. Wat er ook gebeurt, ik ga ervoor zorgen dat het een killersong wordt.”

In de finale neemt Grace het op tegen stand-upcomédienne Vicki Barbolak, zangeres Courtney Hadwin, elektrisch violist Brian King Joseph en vocalist Daniel Emmet.

Glennis Grace zingt volgende week in de finale niet alleen een eigen song, maar ook een duet met een bekende artiest. Dat vertelde de zangeres in de ochtendshow van Giel Beelen op Veronica.

Amsterdam Today is van mening dat ze een hele grote kans maakt om de finale te winnen. Glennis Grace is in haar beste vorm en kan de rest verslaan. Ze is een echte ster en daar houden de Amerikanen van!

Photo by Monique Broekhuisen on Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1