News Ticker

De Amsterdam Business Inspiration was een groot succes

beurs

De organisatie van de Amsterdam Business Inspriration heeft goed werk geleverd. Ursula van Zantvliet Rozemeijer en haar partner Dimitri van Zantvliet Rozemeijer kunnen trots zijn op het door hun georganiseerde Amsterdamse Business Event met als thema voor 2014 “Building Business with BRICS”. Het is een graag bezochte beurs in Amsterdam en dat bleek ook, want tussen de 900 tot 1100 ondernemers waren afgekomen op dit interessante Amsterdamse evenement.

Om 14.30 uur werden de VIPS onthaald in een aparte ruimte in de Beurs van Berlage. Ze werden toegesproken door Dimitri van Zantvliet Rosemeijer en door de algemeen directeur van de Beurs van Berlage, de heer Marcel Schonenberg.

Allerlei lekkere hapjes en drankjes stonden klaar voor de genodigde VIPS en na de toespraken zag je dat men direct begon met netwerken. Dat is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van zo’n beurs en levert interessante nieuwe contacten op.

Om 15.30 uur begon het programma, waarvan de presentatie in handen was van Anne van der Meer, AT5 en RTVNH en dat er als volgt uitzag:

15.30h : Inloop en registratie van de bezoekers
16.05h : Welkomstwoord
16.10h : Opening Martijn Lampert, Motivaction
16.20h : Alexander Cherevko, Russian Trade Representative
16.35h : Gilian Tans, COO Booking.com
16.45h : H.E. Piragibe Tarragô, ambassador of Brasil
17.10h : Arjan Vergeer, 365 days a year successful
17.30h : Afsluiting
17.30h : Start Business Fair met zo’n 45 stands

Na de Business Fair werd met veel enthousiasme het netwerken voortgezet tijdens de netwerkborrel en rond 20.00 uur werd het business event beëindigd.

De redactie van Amsterdam Today was aanwezig om voor de eerste keer dit belangrijke business event mee te maken en we waren heel enthousiast. Zo hebben we kennis kunnen maken met de volgende personen:

Aristakes Jessayan van House of Events / www.houseofevents.nl

Alexander Plooij van Culture Channel / www.culturechannel.tv

Stephanie Aukes van Supastar-pr / www.supastarpr.nl

Laura Elsman van E-see Video / www.e-seevideo.com

Rene Reijenga van Screenen.com /www.screenen.com

Otto Reuchlin van Peer Administratie / www.peeradministratie.nl

Judith Smits van Blue Orange Company / www.blueorangecompany.com

Ingrid Claasen van Netwerken met een knipoog / www.netwerkenmeteenknipoog.nl

David Roelofs van DAR Bouwadvies / www.darbouwadvies.nl

Raja Felgata van de Kleurrijke top 100 /www.kleurrijketop100.nl

Jack Scheers van PT Powerbody /www.ptpowerbody.nl

Sonya Dias van Dias Evenementen /www.sonya-dias.nl

Michal van Dantzig van WinWinWerkt / www.winwinwerkt.nl

Piet Kramer van de Rabobank / www.rabobank.nl

Ruth Sinkeler van Happy MKB / www.clipcoaching.nl

Annette Wiggen van My7Sins

Wilt u meer weten over dit business event? Kijk op www.amsterdam.meerbusiness.nl.

Foto’s van de Amsterdam Business Inspriration in de Beurs van Berlage:

b1

b2

b3

b4

b5

b6

b7

b8

b9

b10

b11

b12

b13

b14

b15

b16

b17

b19

b20

Foto’s: Amsterdam Today

 

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1