News Ticker

In Gold We Trust lanceert gender neutraal design bij Jimmy Woo

igwtslider

Het populaire merk In Gold We Trust lanceerde begin mei haar nieuwe collectie bij de bekende discotheek Jimmy Woo. Het betreft een gender neutrale collectie die hoodies, t-shirts, shorts, poloshirts en swimshorts bevat.

We hebben geprobeerd met deze collectie en bijbehorend campagnebeeld een in onze ogen normaal beeld neer te zetten. Hierbij moet het niet uit maken wie of wat je bent of met wie je een relatie hebt. Elke vorm van liefde moet geaccepteerd zijn, waarbij geaardheid of huidskleur de liefde op geen enkele manier in de weg mag staan,“aldus ontwerper Eric Franzel.

Eric was aanwezig met zijn broer Victor Franzel, mede-eigenaar van IGWT.

Bekijk hier de fraaie website van In Gold We Trust voor alle informatie.

In de goodie bag troffen we het volgende uitgesproken T-Shirt aan van IGWT:

igwt4

Voor een impressie van de gezellige launch in Jimmy Woo kun je de onderstaande video bekijken:

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1