News Ticker

Wat kun je van autonavigatie leren als je gezond ouder wilt worden?

autonavigatie

Kun je het je nog voorstellen? Autorijden zonder navigatiesysteem in je auto. Natuurlijk niet. Want kaartlezen tijdens het autorijden is onhandig, gevaarlijk en vaak een onderwerp van onderlinge ruzies richting je gewenste reisbestemming.

Dankzij autonavigatie is autorijden nog leuker geworden en hoef je zonder al teveel na te denken gerust te zijn dat je aankomt waar je wilt zijn. Zijn er files, dan krijg je een alternatieve route geadviseerd. Je wordt continu geadviseerd over de reisomstandigheden. Autonavigatie geeft rust en je weet dat je zonder al te veel gedoe aankomt waar je wilt zijn. Een prettig gevoel.

Kaartlezen

landkaart

Vergelijk dit nou eens met een dieet. Je kunt een dieet vergelijken met kaartlezen. Je weet waar je naar toe wilt, je leest de gebruiksaanwijzing en je leest wat je moet doen om het dieet te gaan proberen en uit te voeren, maar je komt nooit daar waar je wilt zijn. Dat komt vooral, omdat er zoveel diëten zijn en je niet goed wordt voorzien van het broodnodige advies. Ook wordt je niet adequaat gecoacht en moet je het allemaal zelf doen. Niemand steunt je om je doelstelling te halen en kom je niet op de gewenste eindbestemming. Daarom is een dieet volgen zo vermoeiend en zo frustrerend en daarbij zijn diëten niet op maat gemaakt en zijn ze dus voor de massa bedoeld.

diet

In Zwitserland hebben ze dit probleem goed onder de loep genomen en na jarenlang onderzoek hebben ze een navigatiesysteem ontwikkeld om gezond te leven, af te vallen en ouder te worden, waarbij je voortdurend wel gecoacht wordt.

Zwitsers gezondheidsnavigatiesysteem

De overeenkomst met het autonavigatiesysteem is dat je daar komt waar je wilt zijn op een gebruiksvriendelijke manier. Het grote verschil is dat het Zwitserse gezondheidsnavigatiesysteem strikt individueel is. In plaats dat je richting je eindbestemming met zijn allen over een snelweg rijdt, zoals bij een gewoon dieet, krijg je je eigen snelweg. Niemand rijdt over jouw snelweg en dat komt omdat de Zwitserse gezondheids App alleen informatie heeft over jouw persoonlijke situatie. Informatie die gebaseerd is op jouw persoonlijke DNA. Het is daarom de meest gepersonaliseerde App die er bestaat. De App houdt alleen rekening met jou en jouw lichaamskenmerken en loodst je over je eigen snelweg naar jouw plek van bestemming. Zonder files, zonder omwegen en altijd doelgericht. De App coacht je voortdurend en is daarom de stok achter jouw deur. Mocht je van het gewenste pad afdwalen, omdat je wel eens een feestje hebt of een zakendiner, dan corrigeert de App jou meteen door je een “detox” richting te geven, waardoor je weer “bijgestuurd” wordt en je eindbestemming in zicht blijft.

iddnaapp

Age Management

Deze “persoonlijke voedings coach” is het summum op het gebied van Age Management en een gezonde lifestyle. Je bent wat je eet, is het bekende gezegde. Als je zomaar wat in je mond stopt, ben je dat. Als je continu gecoacht wordt op het gebied van gezonde voeding, dan ben je dat. Coaching blijkt toch echt nodig als je op lange termijn gezond wilt blijven eten en dan heb je deze App nodig waarin zelfs Kunstmatige Intelligentie in verwerkt is voor een optimaal resultaat.

De Module Healthy Nutricion van iDDNA

Deze coach, deze High Tech App van het Zwitserse bedrijf iDDNA, is verkrijgbaar in Nederland. De Healthy Nutricion module inclusief het DNA-onderzoek en de App valt in het luxe segment, maar een gezondheidsnavigatiesysteem dat je een gezonder en langer leven kan bieden, is een investering in jezelf en dat is echt altijd de moeite waard.

Informatie

Wil je meer weten over deze strikt persoonlijke high tech voedings coach, die jou helpt om jouw in topconditie te houden, waardoor je jouw leeftijd maximaal kunt verlengen?

Executive Business is de in Amsterdam gevestigde provider van alle iDDNA-diensten en producten voor Midden-Nederland. Vragen over de modules van iDDNA, de tarieven, het aanvragen van een brochure of het maken van afspraak voor een intakegesprek is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@executivebusiness.nl.

Ben je nu al enthousiast en wil je direct al vragen stellen of een intakegesprek inplannen, dan kun je bellen naar 085 30 326 01 of naar 06 53 89 39 98.

IDNA-logo-

Say Hello To Your Best Life!

 

Photo by d_vdm on Foter.com / CC BY-SA

Photo by FaceMePLS on Foter.com / CC BY

Photo by scomedy on Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1