News Ticker

Cobra Art opent Solo Exibition van fotograaf Marcel van Luit

mlslider

Regelmatig exposeert bij de bekende kunstgalerie Cobra Art in Amsterdam een getalenteerde kunstenaar of kunstenares. Deze keer werd de opening verricht van de expositie van fotograaf Marcel van Luit, die flink werd bezocht door mensen uit de media, mensen uit de kunstwereld en kunstliefhebbers. Marcel was met zijn charmante vrouw vanuit Groningen, waar hij woonachtig is, gekomen naar Cobra Art om de opening van zijn Solo Exibition mee te beleven.

Wat valt op bij het werk van Marcel van Luit? Fotograaf, editor en digitale kunstenaar Marcel van Luit brengt met zijn kunstwerken verbeeldingskracht tot leven. Zijn visuele composities zijn combinaties van diverse beelden die hij op een bijzondere manier samenstelt. Zijn works of art lijken vanuit een droomwereld te zijn vormgegeven. Het zijn fantasierijke beelden die spelen met de natuur en kinderlijke verbeeldingskracht.

Door de vele details en het sentiment dat elke foto oproept, wilt je blijven kijken. En deze vernieuwende, karakteristieke en meeslepende stijl is niet onopgemerkt gebleven. Want binnen afzienbare tijd heeft Marcel wereldwijd naam gemaakt in de industrie van fotografie en artwork, zowel voor individuelen als voor bedrijven. In zijn portfolio staan dan ook opdrachten voor de grote namen binnen de fashion- en lifestylebranche.

Ga het prachtige werk bekijken bij Cobra Art in Amsterdam. Het is echt de moeite waard.

Wil je meer weten over Marcel van Luit? Volg Marcel van Luit op Instagram.

Impressie van de opening van de expositie van Marcel van Luit

Photo Gallery

ml1     ml2

ml3     ml4

ml5     ml6

ml7     ml8

ml9     ml10

ml11     ml12

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1