News Ticker

HET CONSERVATORIUM HOTEL, EEN ICON VAN HET MUSEUMKWARTIER

Dit vorstelijke hotel, gelegen naast het culturele epicentrum van het Museumkwartier, heeft talloze verhalen te vertellen. De architectuur en het ontwerp vormen een perfecte mix van heden en verleden en het is dan ook geen wonder dat het Conservatorium hotel is uitgeroepen tot het beste luxe hotel van Nederland.

Een luxe bestemming met rijke geschiedenis en hedendaags design, een icoon van het Museumkwartier.

In de directe omgeving van vele culturele hotspots van Amsterdam, begon het gebouw als een voormalige bank en kort daarna als een muziekschool. Nu is het de huiskamer van Amsterdam en een geliefd herkenningspunt in de stad.

Een ongeëvenaarde culinaire hotspot.

Hotelgasten, Amsterdammers en internationale bezoekers hebben één ding gemeen: een passie voor de culinaire topkwaliteit die het Conservatorium Hotel biedt. Een aanbod dat ongeëvenaard is in de stad, en geliefd bij iedereen.

Vraag het aan iedereen – in Amsterdam is er maar één bestemming voor het beste op het gebied van eten en drinken.

Zorgvuldig gelegen in het culturele hart van de stad, is het Conservatorium hotel uitgegroeid tot een bestemming voor meer dan alleen een goede nachtrust. Van het selecteren van het beste Hida-rundvlees, het maken van de perfecte omelet, of gewoon het samenstellen van een gedenkwaardige cocktail, ons getalenteerde team heeft een brede kennis als het gaat om dineren. Vraag de lokale bevolking waar je moet zijn voor het beste wat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van eten en drinken, en zij zullen je naar ons verwijzen.

A Romantic & Relaxing Stay.

Vier de liefde tijdens Valentijnsdag in onze prachtige Amsterdamse hoofdstad. Geniet samen van een romantische overnachting in een van onze luxe kamers of suites, rozenblaadjes en een lekkernij bij aankomst. Kom volledig tot rust tijdens een ontspannende behandeling voor twee in onze Akasha spa, en wordt wakker met een uitgebreid Roomservice champagneontbijt.

Bij het arrangement inbegrepen:
  • Een overnachting van één nacht in een van onze luxe kamers of suites
  • Fles Champagne in de kamer bij aankomst
  • Rozenblaadjes in de kamer bij aankomst
  • Zoete lekkernij bij aankomst
  • Roomservice ontbijt incl. champagne
  • Toegang tot onze Akasha Holistic Wellbeing spa, zwembad en gym
  • Een 50 minuten Relax behandeling, voor twee personen incl. glas champagne in Akasha Spa
  • Late check-out tot 15:00 uur op basis van beschikbaarheid

Cadeaukaarten

Zou u graag een speciaal persoon in uw leven verrassen, waardering tonen of bent u simpelweg op zoek naar een mooi cadeau? Zoek niet verder dan onze zorgvuldig samengestelde selectie Conservatorium cadeaukaarten. Of het nu gaat om een ​​specifieke gelegenheid, een overnachting of zelfs een behandeling, er zit vast en zeker een cadeaukaart voor u bij.

 

 

Fotocredit: Het Conservatorium Hotel

Paulus Potterstraat 50, 1071 DB Amsterdam

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1