News Ticker

Waarom is Anti-Aging Hightech Skin Care, gebaseerd op DNA, zo uniek?

iddnasliderpicture

Artificial Intelligence oftewel Kunstmatige Intelligentie is toegetreden tot de World of Beauty en Skin Care als de meest effectieve tool bij het succesvol verzorgen van de huid en het maximaal vertragen van het verouderingsproces bij vrouwen én bij mannen. Het Zwitserse bedrijf iDDNA® heeft namelijk na jarenlang onderzoek een revolutionaire methode ontwikkeld, waarbij op basis van iemands DNA exact bepaald kan worden welke gepersonaliseerde behandeling deze persoon nodig heeft in combinatie met een App met Kunstmatige Intelligentie.

iddnaproducts

Gepersonaliseerde Skin Care

Door gebruik te maken van de gepersonaliseerde Skin Care van iDDNA® hoeft u nooit meer na te denken over welke producten nou goed zijn voor uw huid. iDDNA® onderzoekt uw DNA en vertelt u precies waar uw huid echt behoefte aan heeft en maakt persoonlijke Skin Care producten die alleen bij u werken. Alleen bij u persoonlijk. Dit zijn Zwitserse optimale Skin Care producten op basis van uw eigen DNA die niet oppervlakkig werken, maar juist diep doordringen tot op celniveau. Geen enkele ander huidverzorgingsproduct doet dat. Men noemt de Anti-Aging Hightech Skin Care van iDDNA® daarom ook het summum van huidverzorging. Want waarom zou u Skin Care producten gebruiken die voor iedereen gemaakt worden en niet speciaal alleen voor u?

Hoogwaardige App met Kunstmatige Intelligentie

iddnafoto1

Directeur van iDDNA® Nederland Bibi Mohamed: “Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken, krijgt u de beschikking over een hoogwaardige iDDNA® App. In deze App zit Kunstmatige Intelligentie die continu uw lifestyle analyseert, hiervan leert en adviezen bijstelt. Bij het intakegesprek wordt uitgelegd hoe u via deze App een selfie kunt maken. De selfie dient u zonder make-up op te maken. Deze selfie wordt vervolgens door de App direct geanalyseerd om te onderzoeken in welke conditie uw huid verkeert. Denk hierbij aan zonneschade, rimpels, droogtelijnen, acne ec cetera. Tevens onderzoekt de App op welke locatie u bent en neemt in de analyse deze omgevingsfactoren mee in haar berekening. Omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling, veel of weinig zon, temperatuur en dergelijke hebben veel invloed op de huid. Door regelmatig een nieuwe selfie te maken, leert de App continu van hoe u leeft, in wat voor omgeving u leeft en welke invloed dat heeft op uw huid. De App kan daardoor 24/7 actueel advies blijven geven en hoe vaker u een selfie maakt des te meer leert de App over uw huid met het bijbehorende maatadvies over uw lifestyle. De App is makkelijk in gebruik en simpel. Een kind kan de was doen!”

Bibi Mohamed: “Belangrijk om te weten is dat onze unieke vorm van Skin Care heel goed is te combineren met bijvoorbeeld een botoxbehandeling. Zelf raden wij aan om op een natuurlijke en wetenschappelijke manier aan Skin Care te doen, maar indien men onze hightech methode van Skin Care hiermee wil combineren, dan is dat geen probleem.”

Intakegesprek

Bij de iDDNA® provider of bij u thuis wordt een intakegesprek gehouden waar u volledig wordt geïnformeerd en u uw vragen kunt stellen. Wanneer u van start gaat met het iDDNA® Anti-Aging Skin Care programma wordt begonnen met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van uw huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten). Het enige wat van u gevraagd wordt, is om 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA® in de staat Georgia, USA met uw persoonlijke SLS-code, want het DNA-onderzoek geschiedt volledig anoniem. Alleen uw provider kent deze SLS-code en de bijbehorende naam. Geheimhouding is gewaarborgd. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport.

Tijdens het bepalen van uw eigen DNA worden voor een optimaal resultaat meer dan 820.000 genen getest en 1592 Biomarkers geanalyseerd. Ruim voldoende dus om een zeer complete analyse te maken van o.a. de vochthuishouding van uw huid, het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte, pigmentatie, bescherming tegen vrije radicalen, dermatologische aandoeningen, aanleg voor het vormen van rimpels, vroegtijdige collageen afbreuk, levensduur van cellen en lichtgevoeligheid.

iddnaoverzicht

Uitgebreid rapport

Nadat het DNA onderzoek is afgerond, wordt een zeer uitgebreid rapport voor u opgesteld met meer dan 50 pagina’s. In dit rapport staan alle aanbevelingen voor optimale verzorging van uw huid evenals persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot leefgewoonten en voeding. Vervolgens worden in Zwitserland uw gepersonaliseerde verzorgingsproducten samengesteld door Suisse Life Science. Uw persoonlijke Skin Care producten zijn gemaakt uit ingrediënten, die over de gehele wereld uitgezocht worden om de beste kwaliteit te bereiken en te garanderen. Omdat de producten uiterst effectief werken, zijn ze niet heel lang houdbaar zoals bij gewone crèmes. Gemiddeld leveren de Skin Care producten van iDDNA® gedurende 4 maanden de hoogste effectiviteit. U gebruikt zelf elke set gepersonaliseerde Skin Care producten ongeveer 2 maanden. Daarna kunt u een nieuwe set voor 2 maanden bestellen, die iets aangepast kan zijn op basis van wat de App aangeeft over uw huid en lifestyle. Vergelijk het met een Formule 1 auto. Deze racewagen moet gedurende een wedstrijd op het hoogste niveau presteren en voor een nieuwe wedstrijd wordt deze bolide altijd opnieuw tot perfectie afgesteld. Zo is het ook met de geavanceerde iDDNA® Skin Care producten. Ze presteren op het allerhoogste niveau!

Behandelplan

iddnafoto2

Het DNA rapport wordt door één van de specialisten uitvoerig met u doorgenomen, zodat u precies weet hoe uw behandelplan eruit zal gaan zien. Op dat moment ontvangt u ook uw eerste set op maat gemaakte verzorgingsproducten, die overigens niet op dieren getest zijn. Via de eerder aan u verstrekte toegangscode tot de innovatieve App heeft u 24/7 toegang tot uw persoonlijke online “huidcoach” die in uw handpalm past en u dagelijks vertelt hoe u het beste uw huid kunt verzorgen en uw lifestyle kunt aanpassen voor het beste resultaat.

Plastisch chirurg Julio Garcia

Twee gebruiksters en een gebruiker doen hun verhaal

Drie personen die graag aan Skin Care en Anti-Aging doen en al wat langere tijd de op hun eigen DNA gebaseerde Skin Care producten van iDDNA® gebruiken, willen graag hier iets over vertellen. Via deze link, deze link of via deze link kunt u hun verhaal lezen.

iddnaleontine

Informatie of een Intakegesprek aanvragen

De tarieven zijn op aanvraag. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over de geavanceerde Skin Care producten van iDDNA®, dan kunt u de brochure aanvragen door een e-mail te sturen naar info@iddna.nl.

Bent u direct al enthousiast over deze unieke methode om echt effectief en maximaal uw huidveroudering te gaan behandelen en te vertragen, dan kunt u bellen naar 085 30 326 01 voor een afspraak. Een e-mail naar info@iddna.nl sturen kan ook en vriendelijk verzoeken wij u aan te geven of u bij een provider het Intakegesprek wilt laten plaatsvinden of bij u thuis.

U kunt iDDNA® ook volgen op Facebook en op Instagram.

bibi3

Bibi Mohamed: “Hebt u ook van alles geprobeerd op het gebied van het tegen gaan van huidveroudering en niets hielp echt? Probeer dan de Skin Care producten van iDDNA op basis van uw eigen DNA. De revolutionaire en gepersonaliseerde crèmes werken tot op celniveau en het resultaat is verbluffend!

IDNA-logo-

Say hello to your best life!

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1