News Ticker

Blijft Wendy van Dijk haar riante salaris houden bij SBS 6?

wendy6

Bij de televisie werken, kan een leuke lookstrook opleveren. Dat is algemeen bekend. Over het geheel genomen, houden tv-sterren hun salaris graag angstvallig geheim. Wel is bekend dat Gerard Joling in zijn SBS-jaren 1,5 miljoen euro per jaar pakte en Albert Verlinde in zijn Boulevard-jaren 900.000,- euro. Momenteel verdient Wilfred Genee 700.000,- euro per jaar bij Talpa. Best aangename inkomsten.

Het programmapakket van Wendy van Dijk bij RTL 4 is echter flink geslonken sinds haar man Erland Galjaard is vertrokken uit de directie, dus haar onderhandelingspositie met haar nieuwe werkgever SBS 6 had sterker kunnen zijn. De Telegraaf verwacht dat haar salaris gelijk is gebleven op 600.000,- euro per jaar. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. De Telegraaf heeft dit bedrag gehoord in de wandelgangen. “Volgens insiders verdiende ze bij RTL liefst 600.000,- euro per jaar.“

Het dagblad vervolgt: “Omdat ze over een aflopend contract beschikte, is het aannemelijk dat ze voor een vergelijkbaar bedrag door De Mol is ingelijfd.”

De Telegraaf wijst erop dat Van Dijk dit mooie topsalaris – omgerekend dus een halve ton per maand – goed kan gebruiken nu ze van Erland Galjaard dreigt te scheiden. “Het is een lichtpuntje voor het veelzijdige talent.”

Wat vind jij van dit soort inkomens in de televisiewereld?

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1