News Ticker

Freelance Journalism: Opdrachten en Vacatures voor Mediaprofessionals

mediaprofessional

Je bent terecht gekomen op de startpagina voor opdrachten en vacatures van Freelance Journalism. De beste plek om te starten met het zoeken naar en het vinden van werk of opdrachten in de media.

Jouw Carrière

Ben je ZZP’er, wil je leuker werk, meer verantwoordelijkheid, meer uitdaging, een hoger salaris of een ander werk in de media? Om je van dienst te zijn, hebben wij een aantal links voor jou gemaakt. Onder elke link zit een website, die werk in de media aanbieden. Tevens vind je tips, adviezen, praktische informatie én inspiratie om je carrière in de media verder te stimuleren.

Veel succes

Freelance Journalism wenst jou veel succes bij het krijgen van het door jou gewenste werk, zodat jij jouw carrière een positieve boost kunt geven!

Lid worden op LinkedIn

Als mediaprofessional kun je gratis lid worden van onze besloten groep “Freelance Journalism” op LinkedIn. We hebben al meer dan 2500 nationale en internationale actieve mediaprofessional als lid. Sluit je bij ons aan en wordt lid!

Lid worden op onze website Freelance Journalism

Freelance Journalism (www.freelancejournalism.eu) biedt freelance mediaprofessionals een podium waar opdrachtgevers hen snel, makkelijk en voordelig kunnen vinden, zonder tussenkomst van bemiddelingsbureaus. Freelance Journalism doet dit via een inventief databasemanagementsysteem (MySQL) én een snel groeiend netwerk van meer dan 2500 aangesloten freelance mediaprofessionals.

Bezoek deze interessante site en profiteer van dit groeiende mediaplatform voor freelance mediaprofessionals waar opdrachtgevers gratis hun vacatures kunnen plaatsen!

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Links

Villa Media

Extra informatie

Werk bij de Kranten

Werk bij Tijdschriften

Werk bij Online Journalistiek

Werk bij de Film

Werk bij Persbureaus

Werk bij de Radio

Werk bij de Televisie

Werk bij televisieproductiemaatschappijen

Werk bij de regionale omroepen

Werk bij bedrijfsjournalistiek

Diversen

Stageplaatsen

Journalistieke organisaties

Photo credit: Paul Keller via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1