News Ticker

Photoshoot: 14 finalistes van Miss World Nederland met hun moeders

missslider

De energieke organisatrice van Miss World Nederland Katia Maes heeft het maar druk met haar prachtige 14 finalistes. Op 4 juli is de finale en de mooie dames hebben diverse trainingen, coaching dagen en nog veel meer in hun volle agenda staan.

Om ook de moeders niet te vergeten tijdens deze drukke weken voor de finale heeft Katia een gezellige dag georganiseerd, waarbij de finalistes met hun moeder werden geportretteerd tijdens een sfeervolle photoshoot bij Het Amsterdamse Proeflokaal in Amsterdam-Zuid. Manager Richard Aloserij van Het Amsterdamse Proeflokaal was blij verrast met Katia Maes en haar 14 finalistes, de 14 moeders, de 6 visagistes en de 2 professionele fotografen Hans Lachman en Wim van Wel en iedereen werd perfect verzorgd met een drankje en een hapje.

miss1

Richard Aloserij en Katia Maes

Katia Maes: “We zijn continu bezig met allerlei leuke, maar vooral interessante activiteiten met onze 14 finalistes en mij leek het daarom leuk om de moeders van de finalistes een keer te betrekken bij Miss World Nederland. De Miss World-verkiezing is de meest gerespecteerde Miss-verkiezing en dateert uit de jaren vijftig. Ik ben daarom blij dat ik de Miss World Nederland-verkiezing wederom mag organiseren. Op 4 juli is de finale, die door Miss World Nederland 2017 Philisantha van Deuren wordt gepresenteerd, en onze Miss World Nederland gaat vervolgens meedingen in Thailand naar de titel van Miss World. Het wordt, net als vorig jaar, wederom een waar spektakel!

Als je bij de finale aanwezig wilt zijn, kun je tickets bestellen via deze link. In de indrukwekkende zaal van De Koning Party & Events zijn 320 plaatsen beschikbaar.

De 14 finalistes dienen natuurlijk gecoacht te worden en dat is handen van de charmante ex-Miss Curaçao Sheida Wever. Sheida legt in de onderstaande video uit wat haar plannen zijn.

Een photoshoot dient vooral gezellig te zijn en dat bleek dan ook geen probleem te zijn onderling.

Vlogster Florentine Scheffer van Florentine’s Vlogs was tevens aanwezig voor een eigen vlog over deze leuke photoshoot en haar vlog kun je zien via deze link.

Video & Photo Credits: Amsterdam Today / Florentine Scheffer

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1