News Ticker

Feestelijke opening van de vernieuwde Boutique van Hugo Boss

bslider

De vestiging van Hugo Boss aan de PC Hooftstraat is absoluut een aanrader om te bezoeken. Het hele pand is onlangs flink onder handen genomen en het resultaat is verbluffend. De hele pui is gewijzigd van een wat donker geheel naar een hele ruime inkijk in de prachtige winkel.

De indeling binnen is heel ruimtelijk van opzet door de vele split level lagen en aan de achterkant van de Boutique is extra licht gecreëerd door een enorme glazen plafond. Overzichtelijk is ook de indeling van het enorme assortiment en van de diverse kledingsoorten. Extra opvallend was de plek waar de fraaie collectie hing met het Porsche Logo. De samenwerking met Porsche was goed zichtbaar door de twee indrukwekkende Porsches, die voor het pand stonden geparkeerd.

Bij binnenkomst werden de talrijke genodigden verwelkomt met een heerlijk glaasje Champagne en kon men de prachtige winkel bewonderen. Achter in de zaak stonden enthousiaste heren klaar om diverse heerlijke cocktails te maken en regelmatig werd je gevraagd of je een lekker hapje wilde en dat is altijd prettig voor de inwendige mens.

Als muzikale act kwam de bekende zanger Alain Clark de gasten vermaken en had door de split level indeling een prima podium om zijn vocale kunsten te laten zien en horen. Alain had musicus en bandleider Marcel Fisser meegenomen voor de begeleiding. Marcel Fisser is bekend van het TV-programma “De Beste Zangers van Nederland” waar hij als bandleider met zijn band de artiesten begeleid. DJ Julian uit Rotterdam was aanwezig en zorgde ervoor dat de gasten op de juiste manier muzikaal vermaakt werden.

b14     b3

De drukbezochte en goed georganiseerde feestelijke heropening van Hugo Boss met als hoofdact Alain Clark en Marcel Fisser werd georganiseerd door de charmante Victoria Saidova (foto rechts).

Voor een impressie van de feestelijke heropening van de schitterende Boutique van Hugo Boss tref je hieronder enkele foto’s.

Photo Gallery

b1     b2

b4     b5

b6     b7

b8     b11

b9     b10

b12     b16

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1