News Ticker

Gezellige en aangename netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam

mbaslider

Netwerken is een belangrijk werkwoord als je denkt aan het bedrijfsleven. Netwerken doe je als ondernemer of onderneemster om nieuwe personen te ontmoeten uit het bedrijfsleven. Het doel daarvan is om van elkaar te leren en om nieuwe kansen te creëren of elkaar te helpen. Iedereen heeft een netwerk en door meer mensen te leren kennen, kun je jouw netwerk uitbreiden met hele interessante personen.

mba15

Het energieke, succesvolle en efficiënte Amsterdamse netwerk MeerBusiness Amsterdam van de charmante onderneemster Ursula van Zantvliet Rozemeijer organiseert regelmatig sfeervolle netwerkborrels voor haar talrijke ondernemende leden en deze keer kwam men elkaar te spreken bij de bekende Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan den Amstel waar men hartelijk werd verwelkomd in de prachtige aparte ruimte, die achter de brasserie is gesitueerd.

Het eerste drankje werd door de organisatie aangeboden en regelmatig kwamen de warme bitterballen langs om de inwendige mens te verwennen. Netwerken blijft een prettig gebeuren bij MeerBusiness Amsterdam en wij raden Amsterdamse entrepreneurs aan zich aan te sluiten bij dit invloedrijke Amsterdamse Netwerk.

Wat doet MeerBusiness Amsterdam?

MeerBusiness Amsterdam is een maatschappelijk communicatie platform voor ondernemende mensen en organisaties. Het platform helpt haar leden en partners bij het behalen van betere resultaten in een wereld en maatschappij die radicaal aan het veranderen is. Op een effectieve en actiegerichte wijze maken ze samen het verschil. Dit doen zij door doelbewust te werken aan hun eigen ontwikkeling en toekomst en door concreet en meetbaar bij te dragen aan een betere samenleving.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Doelstelling van MeerBusiness Amsterdam?

Het doel van MeerBusiness is om ondernemers en managers uit de regio met elkaar in contact te brengen, om de business in de regio sterker te maken en gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame en verantwoorde maatschappij. Zij hebben voor ogen om de economie te versterken door het MKB met een aantal instrumenten krachtig te ondersteunen. Deze instrumenten omvatten exclusieve bijeenkomsten (hierbij denken we aan o.a. de uitreiking Amsterdam Business Award, „Varen met directeuren”, „Zeilen met directeuren”), bijeenkomsten op basis van inclusiviteit (zij willen er zijn voor de ondernemende medemens), een nieuwsbrief die iedere 2 weken meer dan 25.000 ondernemers en directeuren bereikt. Zij zien zichzelf als het communicatieplatform richting het MKB in de metropool Amsterdam.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of heeft u informatie voor hun site (netwerkbijeenkomsten, persberichten, enz.) mail dan naar amsterdam@meerbusiness.nl.

Links

Via deze link, deze link en deze link kunt u meer lezen over MeerBusiness Amsterdam dat door ons gepubliceerd is.

Photo Gallery

Vele leden kwamen af op de sfeervolle netwerkborrel en om u een indruk te geven van de aanwezigen kunt u onze photo gallery bekijken.

mba1

Isabel van Boetzelaer, Anique Wiggemansen, Kim Wiggemansen en Ursula van Zantvliet Rozemeijer

mba2

Ursula van Zantvliet Rozemeijer en Nico Perdaan

mba5

Roland Delnoij en Nico Perdaan

mba6

Ursula van Zantvliet Rozemeijer en Frank Scheers

mba7

Pieter Baeten en Inna Ryabysh

mba8

Vienna de Rooij en Danny de Leijer

mba9

Gerard van Raamsdonk en André de Bruijn

mba11

Ayse Erdem en Gerard van Raamsdonk

mba12

Hans Bosma, Anneke Jeurink en Carina Braun

mba13

Gerco Recter, Rick van der Kroon en Marcel Molenaar

Photo credit: Amsterdam Today

 

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1