News Ticker

Column 3: Mijn leven als prostituee in Amsterdam

redlightdistrict

Drie jaar heb ik gewerkt als prostituee in Amsterdam. Sinds twee jaar ben ik gestopt. Natuurlijk heb ik veel dingen meegemaakt in deze bijzondere wereld. Deze ervaringen wil ik graag delen met de lezers en lezeressen van Amsterdam Today. U begrijpt dat ik anoniem wil blijven, maar mijn naam is bij de redactie bekend.

Column

Klant: “Goedemorgen, doe je ook aan dinnerdates?”

Ik antwoord: “Ja, ik doe ook aan dinnerdates.”

Klant: “Wat zijn de kosten en hoe gaat het in zijn werk?

Ik leg hem alles uit en vertel hem ook gelijk dat als hij na afloop nog seks wil dat daar het normale tarief voor geld. Dat was geen probleem zei hij.

Op de afgesproken tijd ben ik bij het restaurant en ontmoet daar de klant. Tijdens het eten hebben we hele uiteenlopende gesprekken en het was heel gezellig. Na het eten vraagt hij of de seks nog mogelijk is. Dat is zeker nog mogelijk vertel ik hem. De klant rekent af en ik neem de klant mee naar huis.

Thuis aangekomen gaan we samen douchen en ik begin de klant te strelen. Klant: “Sorry, het gaat niet lukken. Het ligt niet aan jou maar komt door mij.” In een relatie is dit niet prettig om te horen maar als sekswerker al helemaal niet. Ik heb wel alles verder netjes afgehandeld.

Toen de klant weg was, bleef ik toch wel met een kater achter. Je gaat je toch wel afvragen wat je verkeerd hebt gedaan of dat er iets niet goed was. Maar zoals met alles in het leven niet te lang erbij stil blijven staan en gewoon weer verder gaan.

Twee weken later krijg ik een berichtje van de klant of we nog een keer samen een hapje kunnen gaan eten. Tijdens het eten kwam de klant met een wel hele opmerkelijke opmerking.

Klant: “Ik wil met je blijven afspraken en etentjes, winkelen en leuke dingen doen maar voor de seks zoek ik iemand anders. Ik vind je een hele mooie vrouw en je bent ontzettend lief, maar ik kan geen seks met je hebben, want  dat voelt voor mij niet goed, omdat ik je daar te mooi voor vind en ik heel veel respect voor je heb.” Hij vertelde me dat hij een dame daarvoor had gevonden en dat het puur voor de lust was en dan weer wegging. Ik hoorde het allemaal aan en dacht, dit is ook weer wat anders, maar als hij dat graag wil dan doen we dat toch zo.

We hebben heel veel leuke afspraken gehad en veel gezellige uurtjes, maar hij heeft mij nooit om seks gevraagd. De aandacht die ik hem gaf vond hij veel leuker. Zelfs nu ik gestopt ben met het werk stuurt hij mij nog altijd iets leuks op als ik jarig ben en op feestdagen.

Lees jij mijn volgende column ook weer? Ik zou dat heel leuk vinden!

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1