News Ticker

Brand van Egmond

Sinds 1989 ontwerpen William Brand en Annet van Egmond lichtsculpturen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot één van de bekendste merknamen binnen de designwereld. Met een zeer gevarieerde en bijzondere collectie kroonluchters, plafonnières, tafel- en staanlampen is Brand van Egmond een vooruitstrevend en zeer gewaardeerd designmerk. De eigenzinnige vormgeving met de meest fraaie en onconventionele materialen past in zowel moderne, als monumentale interieurs. Met hun collectie ‘Chandelier’ verwierven ze internationale faam. Elk item wordt met de hand vervaardigd.

https://www.youtube.com/watch?v=MJRFv8Xbxa8&feature=emb_logo

Hollywood

De inspiratie voor De Hollywood – Kroonluchter kegel komt voort uit de adembenemende natuur van Afrika. William Brand was onder de indruk van de pure schoonheid van de bomen in dit werelddeel en wilde dat overbrengen in een lampenserie. Daarom doet de Hollywood – Kroonluchter kegel ook denken aan een exotische vrucht. De lamp is gemaakt van nikkel, een duurzaam materiaal dat speciaal voor dit ontwerp gepolijst is. De Kroonluchter heeft een hoogte van 130 cm en een doorsnede van 90 cm. Het gewicht bedraagt 27 kg. William Brand en Annet van Egmond studeerden beiden in Utrecht en besloten de uitdaging van een gezamenlijke studio aan te gaan. Het duo zette veel verrassende ontwerpen in de markt in hun streven naar kunst zonder grenzen.

Luxury Interior

Professionele hulp nodig bij de inrichting van jouw woning of bedrijfsruimte? Een kloppend interieur is een tijdrovende zoektocht naar een verzameling meubels en materialen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Bij Executive Business design nemen ze je graag mee op deze ontdekkingsreis. Van een doordacht interieurontwerp tot de styling. De interieurdesigners zorgen voor alles voor de lay-out en inrichting van jouw woning, van plattegronden tot kleurenschema’s en van wandbekleding tot meubels. Ze hebben de kennis, ervaring en middelen om je door het proces te leiden en jouw project succesvol te maken. Ze denken mee en adviseren over toepassingen en gebruik van meubels, verlichting en raamdecoratie. Van überhippe kantoren en trendy appartementen tot elegante herenhuizen, luxueuze villa’s en karakteristieke panden. Ze hebben een uitgebreid netwerk van vakmensen met wie ze jouw interieurwensen kunnen vervullen. Denk aan designers, meubelmakers, staalspecialisten en stylisten. Na een passende begroting en een afgestemd interieurontwerp, worden de juiste bedrijven, producten en merken voor jouw interieur geselecteerd. Door onze brede ervaring hebben ze een groot relevant netwerk opgebouwd en voor vele gerenommeerde cliënten hun projecten succesvol gerealiseerd. In opdracht van gerenommeerde makelaarskantoren en vastgoedbeleggers verzorgen ze een high-end interieur styling, welke zorg draagt voor snelle verkoop met veelal hogere opbrengst.

Executive Business design

Plezier en passie is wat de designer lampen van Brand van Egmond uitstralen. Ze worden ontworpen zonder te letten op de laatste mode en trends. Ook verschijnt er elk jaar weer een handgemaakte collectie. De iconische collectie van Brand van Egmond bestaat uit zowel diverse series licht armaturen als op maat gemaakte stukken. Bij Executive Business Design kun je een passend lichtplan laten maken, met verlichting uit de collectie van Brand van Egmond. Laat je inspireren door de nieuwste lichtontwerpen en neem contact op voor jouw volgende interieurproject met de ontwerpstudio van Executive Business design.

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1