News Ticker

Corporate Nederland heeft Lifestyle en Age Management o.b.v. DNA ontdekt

entrepreneur

Corporate Nederland weet als geen ander dat ondernemen gepaard gaat met vele uren per week met je werk bezig zijn. Vaak wel 60 tot 80 uur per week. Als management van een bedrijf is dat een bewuste keuze, want meestal is het je passie om een bedrijf te leiden.

Gezondheid en hard werken

Een andere bewuste keuze is een goede gezondheid. Net als heel hard werken. Veel bedrijfseigenaren of ander management van een bedrijf weten heel goed dat ondernemen een aanslag kan zijn op je gezondheid. Het vele uren werken, de stress, niet altijd gezond eten, niet voldoende lichaamsbeweging et cetera kunnen je gezondheid parten gaan spelen. Daarbij wordt niet alleen je innerlijk negatief beïnvloed (mentaal en organen), maar ook je uiterlijk. Gelukkig is daar nu echt wat aan te doen en wel op basis van iets heel bijzonders en dat is ons eigen DNA. DNA is de basis van ons leven en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke DNA.

Een maatkostuum of designer jurk verhult niet alles

Als corporate manager heb je naast alle andere functies tevens een representatieve functie. Je dient een goede gezondheid te hebben en er gezond uit te zien. Een mooi maatkostuum of een designer jurk kan veel verhullen, maar niet alles. Hier is een unieke oplossing voor ontwikkeld in Zwitserland en dat is Lifestyle en Age Management op basis van persoonlijk DNA.

Uw DNA en iDDNA®

Het Zwitserse bedrijf iDDNA® is revolutionair op het gebied van Lifestyle en Age Management. Door uit te gaan van uw DNA kan dit innovatieve bedrijf u helpen om uw ouderdomsverschijnselen maximaal te vertragen, eventuele ziektes te vermijden of uit te stellen en uw gezondheid optimaal in stand te houden. Dat is voor iedereen goed en vooral voor Corporate Nederland vanwege hun extreme arbeidsomstandigheden.

Hoe werkt het?

Bij u thuis of bij u op de zaak wordt een intakegesprek gehouden waar u volledig wordt geïnformeerd en u uw vragen kunt stellen. Wanneer u van start gaat met het iDDNA® Anti-Aging Skin Care programma wordt begonnen met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van uw huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten). Het enige wat van u gevraagd wordt, is om 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

iddnaleontine

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA® in de staat Georgia, USA met uw persoonlijke SLS-code, want het DNA-onderzoek geschiedt volledig anoniem. Alleen uw provider kent deze SLS-code en de bijbehorende naam. Geheimhouding is gewaarborgd. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport.

Tijdens het bepalen van uw eigen DNA worden voor een optimaal resultaat meer dan 820.000 genen getest en 1592 Biomarkers geanalyseerd. Ruim voldoende dus om een zeer complete analyse te maken van o.a. de vochthuishouding van uw huid, het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte, pigmentatie, bescherming tegen vrije radicalen, dermatologische aandoeningen, aanleg voor het vormen van rimpels, vroegtijdige collageen afbreuk, levensduur van cellen en lichtgevoeligheid.

iddnaoverzicht

Uitgebreid rapport

Nadat het DNA onderzoek is afgerond, wordt een zeer uitgebreid rapport voor u opgesteld met meer dan 50 pagina’s. In dit rapport staan alle aanbevelingen voor optimale verzorging van uw huid evenals persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot leefgewoonten en voeding. Vervolgens worden in Zwitserland uw gepersonaliseerde verzorgingsproducten samengesteld door Suisse Life Science. Uw persoonlijke Skin Care producten zijn gemaakt uit ingrediënten, die over de gehele wereld uitgezocht worden om de beste kwaliteit te bereiken en te garanderen. Omdat de producten uiterst effectief werken, zijn ze niet heel lang houdbaar zoals bij gewone crèmes. Gemiddeld leveren de Skin Care producten van iDDNA® gedurende 4 maanden de hoogste effectiviteit. U gebruikt zelf elke set gepersonaliseerde Skin Care producten ongeveer 2 maanden. Daarna kunt u een nieuwe set voor 2 maanden bestellen, die iets aangepast kan zijn op basis van wat de App aangeeft over uw huid en lifestyle. Vergelijk het met een Formule 1 auto. Deze racewagen moet gedurende een wedstrijd op het hoogste niveau presteren en voor een nieuwe wedstrijd wordt deze bolide altijd opnieuw tot perfectie afgesteld. Zo is het ook met de geavanceerde iDDNA® Skin Care producten. Ze presteren op het allerhoogste niveau.

Gezond zijn en gezond eruit zien

Wat reeds bekend is, is dat vele managers uit het Nederlandse bedrijfsleven een Personal Trainer hebben die hun helpt om aan hun conditie en hun gezondheid te werken. Dat is een heel goed initiatief en het bedrijf betaalt de kosten.

Bij iDDNA® is het doel om gezond te zijn en te blijven hetzelfde als bij Personal Training. Echter het gaat om twee  verschillende vormen van werken aan je gezondheid. Bij Personal Training gaat het meer om uw fysieke en mentale conditie, terwijl iDDNA® zich richt op de verzorging van uw uiterlijk en uw innerlijk op basis van uw eigen DNA. Zelfs een iDDNA® App met Kunstmatige Intelligentie helpt u om uw doelstellingen te halen. Het zijn echt twee aparte vormen van gezondheidsbeleving en kunnen daarom als men dat wil gelijktijdig gedaan worden. Dit wordt zelfs aangemoedigd.

Nu we het toch over sport hebben, als aanvullend bericht kunnen we melden dat iDDNA® later dit jaar met een eigen module Sport komt en ook deze module is weer gebaseerd op persoonlijk DNA.

App met Kunstmatige Intelligentie

iddnafoto1

Directeur van iDDNA® Nederland Bibi Mohamed: “Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken, krijgt u de beschikking over een hoogwaardige iDDNA® App. In deze App zit Kunstmatige Intelligentie die continu uw lifestyle analyseert, hiervan leert en adviezen bijstelt. Bij het intakegesprek wordt uitgelegd hoe u via deze App een selfie kunt maken. De selfie dient u zonder make-up op te maken. Deze selfie wordt vervolgens door de App direct geanalyseerd om te onderzoeken in welke conditie uw huid verkeert. Denk hierbij aan zonneschade, rimpels, droogtelijnen, acne ec cetera. Tevens onderzoekt de App op welke locatie u bent en neemt in de analyse deze omgevingsfactoren mee in haar berekening. Omgevingsfactoren zoals luchtvervuiling, veel of weinig zon, temperatuur en dergelijke hebben veel invloed op de huid. Door regelmatig een nieuwe selfie te maken, leert de App continu van hoe u leeft, in wat voor omgeving u leeft en welke invloed dat heeft op uw huid. De App kan daardoor 24/7 actueel advies blijven geven en hoe vaker u een selfie maakt des te meer leert de App over uw huid met het bijbehorende maatadvies over uw lifestyle. De App is makkelijk in gebruik en simpel. Een kind kan de was doen!”

iddnaapp

 

Belangrijk om te weten is dat deze unieke vorm van Skin Care heel goed is te combineren met bijvoorbeeld een botoxbehandeling. Aangeraden wordt om op een natuurlijke en wetenschappelijke manier aan Skin Care te doen, maar indien men deze Hightech methode van Skin Care wil combineren met een botoxbehandeling, dan is dat geen probleem.

Een gebruiker en een gebruikster vertellen hun ervaringen

Het is altijd interessant om te horen wat de ervaringen zijn van anderen. Via deze link en via deze link kunt u deze ervaringen lezen.

Informatie

Bedrijven zijn gebaat bij gezond personeel. Van management tot aan de lagere functies. Het management heeft een voorbeeldfunctie en de unieke Skin Care en Healthy Nutricion producten van iDDNA® in combinatie met de App met Kunstmatige Intelligentie zijn in eerste instantie voor het management bedoeld.

Tarieven

Voor de module Diet/Healthy Nutricion, waarbij je het uitgebreide persoonlijke DNA-rapport krijgt en de beschikking over de unieke App met Kunstmatige Intelligentie bedraagt het tarief vanaf € 1250,-.

Het tarief voor de module Skin Care bedraagt vanaf € 1895,-. Je krijgt het uitgebreide persoonlijke DNA-rapport, de App met Kunstmatige Intelligentie en een serie persoonlijke crèmes voor ruim 2 maanden. Het tarief voor een volgende serie persoonlijke crèmes voor ruim 2 maanden bedraagt € 968,-.

Combinatiekorting: als je beide modules tegelijkertijd neemt, dan bedraagt het tarief vanaf € 2800,-. De combinatiekorting bedraagt €345,-.

Als het bedrijf deze modules in het arbeidsvoorwaardenpakket opneemt, zijn deze kosten aftrekbaar als bedrijfskosten. Elk bedrijf is gebaat bij gezond personeel.

Executive Business

Wilt u eerst meer informatie ontvangen over de geavanceerde Skin Care en Healthy Nutricion producten van iDDNA®, dan kunt u de brochure aanvragen door een e-mail te sturen naar de in Amsterdam gesitueerde iDDNA® Hoofdprovider van Nederland en dat is Executive Business. Het e-mailadres is info@executivebusiness.nl.

Bent u direct al enthousiast over deze unieke methode om echt effectief en maximaal uw huidveroudering te gaan behandelen en te vertragen of bent u geïnteresseerd in de module Healthy Nutricion of een combinatie van beiden, dan kunt u ook bellen naar 06 53 89 39 98 voor een afspraak. Een e-mail naar info@executivebusiness.nl sturen kan ook en vriendelijk verzoeken wij u aan te geven of u bij u op de zaak het intakegesprek wilt laten plaatsvinden of bij u thuis.

IDNA-logo-

Say hello to your best life!

Advertentie

Publiciteit nodig? Publiceer onbeperkt advertorials voor 1 vast tarief!

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Photo credit: Sole Treadmill via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1