News Ticker

Waarom wordt beslag gelegd op de woning van Patricia Paay?

patriciapaay

Het zit Patricia Paay niet echt mee. Ze is veelvuldig negatief in het nieuws geweest door dingen die al lang en breed door de media zijn uitgekauwd en nu heeft La Paay ruzie met de belastingdienst.

Inkomstenbelasting

De site “Bekende Buren” heeft kadastrale documenten in handen waaruit zou blijken dat Patricia Paay over de jaren 2013, 2014 en 2015 de inkomstenbelasting deels, of geheel, niet heeft betaald. Ook de omzetbelasting over 2015 en 2016, net als de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 zijn deels niet betaald.

Raar

Patricia Paay heeft aan de entertainmentsite laten weten de beslaglegging “raar” te vinden. Patricia: “Ik heb mijn huis in de verkoop staan om schuld te kunnen betalen. Zit tenslotte een ton euro eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door slechte boekhouder. Ik ga gelijk bellen.”

Geen tophypotheek

De woning staat te koop voor 475.000 euro. In 2013 betaalde de presentatrice er 410.000 euro voor, waarvan ze een deel uit eigen zak betaalde, want een tophypotheek was niet mogelijk in verband met haar leeftijd. Bij een tophypotheek moet je verplicht aflossen en een verplichte overlijdensrisicodekking hebben. Dan zouden haar maandlasten enorm hoog worden. Door eigen geld in de woning te stoppen, was dit allemaal niet nodig.

Hoe hoog de belastingschuld is, is niet bekend.

Bron: telegraaf

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1