News Ticker

Waarom wordt beslag gelegd op de woning van Patricia Paay?

patriciapaay

Het zit Patricia Paay niet echt mee. Ze is veelvuldig negatief in het nieuws geweest door dingen die al lang en breed door de media zijn uitgekauwd en nu heeft La Paay ruzie met de belastingdienst.

Inkomstenbelasting

De site “Bekende Buren” heeft kadastrale documenten in handen waaruit zou blijken dat Patricia Paay over de jaren 2013, 2014 en 2015 de inkomstenbelasting deels, of geheel, niet heeft betaald. Ook de omzetbelasting over 2015 en 2016, net als de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 zijn deels niet betaald.

Raar

Patricia Paay heeft aan de entertainmentsite laten weten de beslaglegging “raar” te vinden. Patricia: “Ik heb mijn huis in de verkoop staan om schuld te kunnen betalen. Zit tenslotte een ton euro eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door slechte boekhouder. Ik ga gelijk bellen.”

Geen tophypotheek

De woning staat te koop voor 475.000 euro. In 2013 betaalde de presentatrice er 410.000 euro voor, waarvan ze een deel uit eigen zak betaalde, want een tophypotheek was niet mogelijk in verband met haar leeftijd. Bij een tophypotheek moet je verplicht aflossen en een verplichte overlijdensrisicodekking hebben. Dan zouden haar maandlasten enorm hoog worden. Door eigen geld in de woning te stoppen, was dit allemaal niet nodig.

Hoe hoog de belastingschuld is, is niet bekend.

Bron: telegraaf

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1