News Ticker

Gordon moet diverse beweringen uit zijn “nepbiografie” verwijderen

gordonheuckeroth

Gordon is een meester om zichzelf in de publiciteit te krijgen. Het meeste wat hij beweert, geeft reden tot aandacht. Hij staat bijna elke week wel in een blad omdat de media graag zijn opvattingen deelt. Gordon’s onlangs uitgegeven biografie is weer een reden om in the spotlight te komen van de media. Helaas gaat het om negatieve berichten want  zelfs diverse familieleden zoals zijn zus Lydia en zijn broer Johny zijn heel ontstemd over wat hij heeft beweerd over hun familie in zijn biografie. Toch gaat het niet altijd goed met het krijgen van de gewenste publiciteit.

RTL Late Night

Een ongelukkiger moment voor de presentatie van zijn eigen biografie had Gordon niet kunnen kiezen: vorige week woensdag, toen Humberto Tan zijn ontslag bij RTL Late Night bekendmaakte. Vervolgens ging het vooral over Tan en raakte de biografie Gordon een beetje ondergesneeuwd. De aandacht voor het boek viel Gordon zelf een beetje tegen en dat is volgens velen maar goed ook: maar liefst 81 procent van de Shownieuws-kijkers gaf aan te denken dat Gordon liegt in de biografie.

Aanpassingen

De vermeende onwaarheden die in het boek van Gordon staan leiden nu tot aanpassingen in nieuwe drukken. Zo wist onder meer zijn zus Lydia af te dwingen dat nieuwe drukken worden aangepast: Gordon mag niet meer beweren dat hij denkt dat al zijn broers en zussen zijn verkracht in het verleden.

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Lees hier ons eerder gepubliceerde bericht over Johny Heuckeroth.

Bron: Mediacourant

Photo Credit: Amsterdam Today

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1