News Ticker

Willeke Alberti vindt zichzelf helemaal geen Diva

willeke

Je hebt Diva’s en Diva’s en je hebt dames, die helemaal geen zogenaamde titel nodig hebben, omdat ze uit zichzelf al een bijzondere uitstraling hebben, zoals Willeke Alberti. Willeke Alberti is een Amsterdamse Lady met het hart op de juiste plaats en dat is wat wel telt.

Willeke Alberti vindt het terecht dat zij nooit als diva wordt omschreven, terwijl andere bekende dames op leeftijd als Patty Brard en Patricia Paay wel keer op keer zo worden aangeduid. Dat zegt de zangeres in gesprek met De Telegraaf. De 74-jarige Alberti, die negen maanden na een intiem samenzijn met John de Mol sterpresentator Johnny de Mol op de wereld zette, voelt zich geen diva. “Ik ben toch ook geen díva? Ik ben een zangeres van het volk, Nederlandser dan ik vind je ze niet.“
Ze heeft overigens wel respect voor diva’s Brard en Paay. “Ik vind ze fantastische collega’s. Als ik zie hoe Patty Brard elke keer weer terugkomt, hoe sterk Patricia Paay is. Maar diva, nee, dat past niet bij mij.”

willeke

Zelf is Alberti vooral goed bevriend met de Krabbé-familie. “Ách, dat is zo’n mooie, diepe vriendschap. Jeroen, Herma en de kinderen… Ik ken van iedereen de verjaardagen uit m’n hoofd, de kinderen had ik als baby in mijn armen. We lopen de deur niet bij elkaar plat, maar het is zeldzaam, zéldzaam, zo’n hechte band.”
“Johnny heeft nog z’n eerste acteerlessen van Jeroen gekregen, die zag meteen het talent. En zijn eigen kinderen zijn toch ook zo talentvol? Dan zie ik Jasper ineens op tv, Martijn in The Voice, een genot om naar te kijken. Wat is die góed!”

Photo by Oscar Anjewierden on Foter.com / CC BY-ND

Photo credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1