News Ticker

Prachtig eerbetoon aan onze burgemeester Eberhard van der Laan

evdl

Afgelopen week liet onze sympathieke burgemeester Eberhard van der Laan (62) weten dat hij zijn belangrijke taken als burgemeester van Amsterdam heeft moeten neerleggen. Zijn ziekte heeft hem zodanig verzwakt dat hij zijn werk niet kan voortzetten. Tot de laatste dag heeft hij getracht de Amsterdammers tot dienst te zijn, maar zijn ziekte heeft hem verslagen.

Duizenden Amsterdammers lieten het daar niet op zitten en togen naar zijn ambtswoning aan de Herengracht om hem te eren met een enorm applaus en door het zingen van het bekende Amsterdamse lied “Aan de Amsterdamse Grachten”.

Niet alleen stond de Herengracht bij zijn ambtswoning vol met Amsterdammers, maar ook lagen in de Herengracht diverse sloepen en bootjes met enthousiaste meezingende Amsterdammers.

Vele cameraploegen en andere pers- en mediamensen waren aanwezig om het indrukwekkende eerbetoon aan Eberhard van der Laan te verslaan.

Eberhard van der Laan had ongetwijfeld zijn geliefde Amsterdammers willen toezwaaien, maar hij bleek te zwak voor dit gebaar. Zijn echtgenote Femke kwam wel even naar buiten om iedereen te bedanken en dat werd enorm gewaardeerd door alle aanwezigen.

Het was een mooi gebaar van vele Amsterdammers om Eberhard dit eerbetoon te geven. Om u een indruk te geven van dit fraaie eerbetoon hebben wij drie video’s en enkele foto’s voor u geplaatst.

 

 

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Photo Gallery

e1     e2

e3

e4     e5

e6     e7

e8     e9

e10     e11

e12     e13

e14     e15

e16     e17

e18     e19

Video en photo credits: Amsterdam Today

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1