News Ticker

Prachtige foto’s van Kim Feenstra in het magazine van Wendy van Dijk

wendyslider

Op donderdagochtend 13 april werden we verwacht bij een Pop Up Store aan de Stadhouderskade om verslag te doen van een presentatie van Wendy van Dijk en Kim Feenstra. Samen met vele paparazzi en diverse cameraploegen stonden we netjes te wachten, totdat de presentatie zou beginnen. De organisatie had voor lekkere verse fruitdrankjes, smaakvolle croissants en verse fruitsalades gezorgd en dat werd zeer gewaardeerd door de vele genodigden.

Waar ging het om?

De Pop Up Store bleek ingericht te zijn als gallery. Een gallery waar diverse foto’s van Kim Feenstra werden tentoongesteld. De grote en langwerpige ruimte was goed gekozen, want door een grote lichtkoepel kwam fraai licht naar binnen, waardoor je de tentoongestelde foto’s goed kon bekijken.

Na de welkomsttoespraak van Wendy en Kim konden de genodigden de expositie aanschouwen en werden Wendy en Kim door de aanwezige paparazzi gefotografeerd en door de cameraploegen gefilmd en geïnterviewd.

Impressie van het persmoment

WENDY

In het nieuwe magazine van WENDY – Een zoektocht naar geluk – ontketenen Wendy van Dijk en haar team een unieke actie door meer dan 200 prijzen en ervaringen weg te geven. Onder het motto ‘niet alleen praten en schrijven over geven en ontvangen, maar ook daadwerkelijk dóen’ geeft Wendy niet alleen zichzelf en haar man Erland weg, maar ook columnisten Susan Smit, Goedele Liekens en musicalster Vajen van den Bosch en veel meer onvergetelijke ervaringen en cadeaus. De grote trekkers van het nieuwe nummer van WENDY zijn verder een zeer openhartig interview met Beau van Erven Dorens (die nieuws heeft!) en het sensationele debuut van model Kim Feenstra als fotograaf. En ook heeft Wendy zelf een bijzondere ontmoeting met Koningin Máxima…

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Doorbraak Kim Feenstra

Ze was al finaliste in RTL’s Het Perfecte Plaatje, maar in de Lente-editie van WENDY breekt Kim Feenstra volledig door als fotograaf van een glossy magazine. De sexy en spannende manier waarop zij topacteurs als Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Benja Bruijning en Birgit Schuurman voor de camera verleidt, is van internationale klasse. Kim: ‘Fotografie geeft me iets heel moois; ik ontdek mijn passie, iets waar ik trots op kan zijn…Door het fotograferen leer ik zo veel over mezelf.’

wendy1

Het resultaat van de shoots was zo rijk en verbluffend dat de redactie van WENDY besloot er maar liefst 26 pagina’s voor uit te trekken en daarmee het blad extra dik te maken. Over de oerkracht waarmee ze werkt: ‘Als al die drama’s in mijn leven er niet waren geweest, had ik nooit zo’n drive gehad.’ WENDY besloot onmiddellijk Kim Feenstra vast aan zich te binden.

WENDY & BEAU

Wendy van Dijk trok zelf, hand in hand met de bloemrijke presentator, een dag door het Amsterdam van Beau van Erven Dorens en dat leidde uiteindelijk tot een typische Beau-actie die in het Vondelpark voor grote commotie zorgde. Wendy ontlokte Beau ook een primeur die deze week bekend zal worden. De presentator vertelde verder kwetsbaar en gevoelig over zijn grote doorbraak met The Amsterdam Project, zijn vaderschap, de bizarre avonturen in Beaufort en zijn ambities richting de toekomst. ‘Nog tien jaar knallen, dan is het klaar.’

Quotes uit WENDY #13
‘Ze dachten allemaal dat ik gek was. Wat ik heb gedaan, is echt niet veilig.’ (Beau van Erven Dorens)
‘Ik zou graag de rivier af willen zakken in Alaska, grizzlyberen zien’ (Beau)
‘Even lucht, even wat ruimte. Dat was de tip van Máxima.’ (Wendy van Dijk)
‘Als tiener dacht ik wel dat ik gay was, dat leek me ook best leuk’ (Giel Beelen)
‘Als ik lesbisch was, zou ik proberen Anouk te versieren’ (Halina Reijn)
‘Ik ga dit podium missen’ (Freek Vonk neemt afscheid van WENDY)
‘Vergeet niet dat je billen hebt’ (styliste Manon Meijers)
‘Sammie vindt dat Katja en Thijs veel beter kunnen koken’ (topkok Freek van Noortwijk, de vriend van Katja Schuurman)
‘Ik wil reizen en fotograferen en later een groot huis met honden, kippen en heel veel kindjes en als ik kindjes krijg ga ik ook een biografie schrijven’ (Kim Feenstra)
‘In het begin van onze relatie kon Sophie zeggen: ik vond het super gister, maar vandaag weet ik het even niet. Baf.’ (Waldemar Torenstra)
‘Aan Bikram Yoga ben ik wel een beetje verslaafd; ik doe dat het liefst vijf keer per week’ (Angela Schijf)

Photo Gallery

w1     wvd2

wvd4     wvd5

wvd6     wvd7

wvd8     wvd9

wvd10     wvd11

wvd12     wvd13

wvd14     wvd15

wvd16     wvd17

wvd18     wvd19

wvd20     wvd21

wvd22     wvd23

wvd24     wvd25

wvd26     wvd27

wvd28     wvd29

wvd30     wvd31

Photo credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1